Vestjysk kurbad ombygget med æstetikken i fokus

Hotel Fjordgaarden i Ringkøbing har med en ombygning skabt et nyt og eksklusivt kurbad, der skal tiltrække gæster fra nær og fjern. Æstetikken har været topprioritet, og det afspejler sig i de valgte løsninger, der emmer af luksus. Det gælder blandt andet de elegante linjeafløb, der er beklædt med udskårne fliser og nærmest går i ét med gulvet.
csm_Unidrain_Fjordgaarden_1600x1000_2ff87f5602

Det vestjyske er blevet en rekreativ turistmagnet rigere, for ud til Ringkøbing Fjord finder man Hotel Fjordgaarden fra 1967, der i en ombygning har udvidet med et nyt luksuriøst kurbad. 

Der er nu rygende travlt hos Fjordgaarden, som kan se tilbage på sin mest besøgte sommer nogensinde. Selvom Covid-19 og rejsebegrænsningerne måske har præget besøgstallene en anelse, kan succesen i høj grad tilskrives kurbadet, der åbnede i juni og blev officielt indviet i august:

– Vi har med ombygningen været meget interesserede i at tiltrække et nyt segment af kunder til hotellet, og det er kurbadet med til at danne rammen om. Fjordgaarden skal være en rejse værd, og det bidrager vores nye, topelegante kurbad i høj grad til, fortæller Brian Madsen, direktør hos Fjordgaarden.


Gennemført stil – eksklusive detaljer

Ifølge Brian Madsen er der kræset for detaljerne hele vejen rundt i kurbadet. Stilen er gennemført med store, rustikke fliser, træpaneler samt sand og marehalm:

– Ombygningen er udført med æstetikken i højsædet, hvilket har været den allerhøjeste prioritet hele vejen rundt. Vi ønsker at give de besøgende en oplevelse, der emmer af luksus og elegance, og det afspejler sig naturligvis i både design og materialevalg. Og det glæder os, at vi allerede har fået mange positive tilbagemeldinger fra gæsterne.

Rundt omkring i faciliteterne er vores linjeafløb monteret. Valget er faldet på vores HighLine Custom-afløb, der understøtter omgivelsernes fashionable udtryk.


”Usynligt” linjeafløb giver flot finish

Løsningen giver et diskret afløb, hvor den velkendte rist er erstattet af en udskåret flise, der matcher det omkringliggende gulv:

– Vi er meget glade for, at vores afløb er valgt til at være med til at skabe den rette oplevelse i kurbadet. Vores Highline Custom-afløb med flisen, der dækker afløbet, giver en elegant finish og et smukt udtryk. Det er næsten ikke til at se, at det er et afløb, fordi det falder så diskret ind i gulvet, fortæller vores Area Sales Manager Anders W. Christensen.

Det diskrete afløb er at finde ved både pools, i sauna og ved badefaciliteter. Også loungeområdet er udstyret med de stilrene linjeafløb, som er placeret med stor omhyggelighed:

– Ud fra tegninger af alle rum er vi kommet med vores anbefalinger, hvad angår afløbenes længde såvel som antal. Desuden har vi rådgivet om deres optimale placering. Fokus har været på at skabe et resultat, der forener både funktionalitet og udtryk. Vi har taget højde for afvanding, så afløbene har fået den rette kapacitet. Desuden er der lagt vægt på at udarbejde faldet uden at skære fliserne i stykker. De massive fliser fremstår derfor i deres helhed, og det tager sig ekstremt flot ud, afslutter Anders W. Christensen.

Se vores HighLine Custom afløb her

Pressekontakt

Kim Maretti, Marketing Manager
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk