IDÉ & PRINCIP

Gulvafløbets funktion er at lede vandet væk fra bruseområdet. Det kræver, at det omkringliggende gulv har et korrekt fald mod afløbet. Hvis faldet er utilstrækkeligt – eller endnu værre hælder den forkerte vej - er der risiko for utætheder og lækage, som efter en årrække kan føre til dyre skader i byggeriet.

Før Unidrain kom på markedet, fandtes der kun det kvadratiske gulvafløb, som ligger midt i bruseområdet, og som kræver korrekt fald fra fire sider. Det kvadratiske afløb komplicerer derved etableringen af gulvet og den efterfølgende fliselægning.

Løsningen på denne udfordring udgjorde Unidrains idégrundlag, og Unidrain har med sin opfindelse af det smalle, lineære gulvafløb fundet den perfekte løsning: Unidrains gulvafløb placeres nemlig helt op ad den ene væg, hvilket betyder, at der kun skal laves fald fra én side. Og Unidrains patenterede flanger i væg og gulv sikrer en vandtæt overgang mellem gulvafløbet, gulvet og væggen.

Med Unidrain er der derfor i ét produkt fundet både en teknisk, funktionel, enkel og ikke mindst smuk løsning på to typiske skadesområder ved gulvafløbet: Forkert fald og utætheder.

Unidrains oprindelige idé og efterfølgende udvidelse af produktsortimentet er gennemtestet og efterlever alle gængse krav.

Patenterede flanger

unidrain 4parts ClassicLine Column 03

Et afløb – fire dele

Hjørneafløb

ShowerLine

Godkendelser

Overholder den nye fælles-europæiske norm EN1253.

Testet og godkendt af Statens Byggeforskningsinstitut (SBi) for vådrumssikker placering mod væg.

Godkendt til vådrum i klasse H (hård belastning).

Opfylder kravene i det ny bygningsreglement. Unidrains unikke konstruktion er patenteret i Europa (nr. 1287213) og patentanmeldt i en række lande verden over.

Unidrain er et registreret varemærke.

VA-godkendt (VA 2.42/19872)
MK-godkendt (MK 7.21/1699)
VA-godkendt lugtspærre (VA 2.47/20338)
VA-godkendt til vinylgulve (VA 2.42/20661)
VA-godkendt til Kvadrat (VA 2.42/20795)
TGA-godkendt til linjeafløb med Wediplader ( TGA.2019/0031)

indesign tegn 1000x1000 1

Produktkonfigurator

Hvad enten du har brug for et afløb fra vores standardafløb eller et specialafløb, kan du bygge det her og få en stykliste, som du kan tage med til din nærmeste grossist.