Verdens sikreste linjeafløb

Unidrains patenterede vægflanger holder vandet på sikker afstand af alle konstruktioner og minimerer risikoen for at lave indbygningsfejl. Læs mere om den geniale opfindelse, der revolutionerede afløbsbranchen og gjorde brusenichen sikker.
Verdenssikrestelinjeafloeb_web_1600x100

– For lidt over 10 år siden fik arkitekt Claus Dyre en genial idé: Hvorfor ikke placere gulvafløbet op langs væggen i stedet for midt i gulvet? Han præsenterede sin idé for Statens Byggeteknisk Institut, og sammen gjorde de idéen til virkelighed.

Indtil da havde det været nødvendigt at placere afløbet midt ude i gulvet, så det var på sikker afstand af væggene, og så der derved ikke ville opstå råd eller svamp i de bagvedliggende konstruktioner. Men Claus Dyre opfandt Unidrains patenterede vægflanger, som går op ad væggen. 

Lasse Lyck, byggeteknisk ansvarlig i Unidrain A/S, forklarer:

– De lodrette flanger er udført i rustfrit stål, så afløb og flanger udgør en samlet enhed. Flangerne er ca. 5 cm høje og sikrer, at vandet fra afløbet aldrig kommer i nærheden af de bagvedliggende konstruktioner, som ikke tåler vand. Flangerne har gjort det muligt at flytte gulvafløbet helt op til brusenichens væg. I praksis placeres afløbet langs med den færdige væg, vådrumsmembran påføres, og til sidst monterer mureren fliserne. Det er flangerne, der gør Unidrain til verdens sikreste gulvafløb!

Læs mere om det Unidrains linjeafløb her

Nemt, sikkert og hurtigt

Opfindelsen af Unidrain har ikke kun været godt nyt for VVS’eren. Også murerens arbejde er blevet forenklet: I stedet for at støbe et gulv med afløbet i midten af brusestedet, hvilket kræver fald fra alle fire sider, kan mureren nu nøjes med at støbe gulvet med fald ned mod den ene vægside. På den måde er det blevet meget nemmere at konstruere brusenichen, og risikoen for reklamationer og fugtskader reduceres til et minimum med Unidrains lineære gulvafløb og dets vægflanger. 

Badeværelset er boligens mest udsatte rum. Det er her, der er risiko for flest skader – og vel at mærke de dyre af slagsen, som det kan være vanskeligt at rette op på. Men dette har de patenterede flanger ændret markant. Gennem årene har vi til stadighed perfektioneret løsningen, så monteringen bliver så enkel som mulig, hvorved håndværkerne sparer tid, slutter Lasse Lyck.

Er du autoriseret VVS-installatør, og er du i tvivl om, hvordan du monterer Unidrains løsninger, kan du med fordel se vores monteringsvideoer, der viser, hvordan indbygningen foretages nemt, korrekt og hurtigt. Hvis du har spørgsmål, er du selvfølgelig også velkommen til at ringe til os. Så hjælper vi dig videre til et sikkert badeværelse.

Pressekontakt

Kim Maretti, Marketing Manager
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk