Unidrain vil have mere luksus ind i badeværelset

Unidrain vil gøre hverdagsoplevelser til luksusoplevelser. Det danske designfirma har netop lanceret en ny tilbehørsserie i Unidrains ikoniske design med unikke features, der bringer gennemtænkt funktionalitet, mere sammenhæng og personlighed ind i badeværelset.
reframe_toiletbrush_wall_towelbar_brass_web

Den nye serie hedder Reframe Collection by Unidrain og dækker over et væld af designs fra håndklædestænger over toiletrulleholdere til toiletbørste. Tilbehøret fås i en række flotte overfladefarver, der skaber et helt nyt udtryk i badeværelset:

– Den nye serie matcher tidens tendenser til at gøre badeværelset personligt med naturmaterialer som marmor, træ og skifer. Nu kan du fuldende stilen med tilbehør i fem eksklusive overflader: messing, kobber, sort samt poleret og børstet rustfrit stål. Tilbehøret matcher Unidrains HighLine Colour afløb, så du kan få en gennemført linje i badeværelset, hvor farver og design skaber en harmonisk helhed, siger Unidrains chefdesigner Kenneth Waaben.

Den nye accessory linje er ikke kun tænkt som luksuriøse detaljer, hvor håndklædekrogen matcher toiletbørsten. De nye løsninger har ofte en særlig funktionalitet, der gør hverdagen nemmere. Tag Unidrains smarte hylde til brusenichen. Her er bruseskraberen en integreret del af designet og holdes på plads af et sæt skjulte magneter. Eller toiletbørsten som er designet, så den reducerer risikoen for uønsket dryppen. Ja, selv reserverulleholderen har fået en funktionel opgradering, så rullen altid sidder præcist i midten.

– Vi vil gøre hverdagsoplevelser til luksusoplevelser. Derfor har vi arbejdet på at udvikle de små hverdagsting til badeværelset. Vi tror på, at folk gerne vil have intelligent design, der gør hverdagen nemmere og mere inspirerende, siger Kenneth Waaben.

Hoteller og spa sætter trenden

Reframe Collection by Unidrain er en eksklusiv serie, som Unidrain forventer vil appellere til designinteresserede verden over. Men også high end hoteller og spa, der gerne vil give deres kunder en oplevelse ud over det sædvanlige.

– Badeværelset er blevet et centralt rum i boligen. Vi bruger flere penge på indretningen og vil gerne skabe en personlig stil, der signalerer luksus og overskud. Mange lader sig inspirere af hotellerne og bruger deres indretning hjemme i privaten. For hotellerne betyder det også, at de skal være med på de nyeste trends. Her kan et flot badeværelse skabe bedre ratings og tiltrække flere gæster. Her er detaljerne vigtige. Derfor forventer jeg, at vores nye serie vil blive taget godt imod af såvel arkitekter og designere som almindelige folk med en interesse for design, håndværk og kvalitet, slutter Kenneth Waaben.

Se hele Reframe Collection by Unidrain

Pressekontakt

Kim Maretti, Marketing Manager
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk