Unidrain sætter prikken over i’et i drømmehuse fra KFS Boligbyg

De bedste bygge- og inventarløsninger til den moderne familie er samlet i udstillingshuset Square 2018 fra KFS Boligbyg. Huset ligger i Skanderborg frem til februar 2019 og har Unidrain på badeværelserne.
KFS_Frueringen-Skovmark_Front

Antallet af beslutninger er uendelige, når du som huskøber skal finde drømmehuset til din drømmegrund. Derfor har Byg og Bolig samlet otte udstillingshuse fra otte danske byggefirmaer i Skanderborg. Et af firmaerne er KFS Boligbyg, som har opført udstillingshuset Square 2018 i samarbejde med arkitekt Frederik Riecke Bang Hjardemaal.

– Square er opført ud fra, hvordan livet leves i et hjem med børn og teenagere. Der skal være masser af plads og rummelighed. Samtidig skal hjemmet bestå af unikke og gennemtænkte løsninger, som taler til den moderne, skandinaviske familie, siger Kenneth Poulsen, salgs- og marketingchef i KFS Boligbyg og en del af styregruppen hos Byg og Bo.

Ønskehuset favner således alt, hvad en travl børnefamilie behøver. Køkkenalrummet og træterrassen er gearet til store sammenkomster, børneafdelingen har tre værelser og egen indgang, depotrummet kan rumme alverdens ting og sager, mens den udendørs pergola giver en dejlig, skyggefuld plads i haven.

Med andre ord: Huset er funktionelt, fleksibelt og gennemtænkt ned til mindste detalje. Looket er moderne og minimalistisk, men samtidig hyggeligt og hjemligt. Alt er skabt til den kvalitetsbevidste huskøber, som ønsker at differentiere sig.

I bad med Unidrain

Udstillingshuset består endvidere af to luksuriøse badeværelser, der ligesom resten af hjemmet er holdt i skarpe linjer med sans for detaljerne. Uanset hvor blikket vendes hen, mødes man af Unidrain.

– Vi har valgt Unidrains linjeafløb i brusenichen og Unidrains Reframe Collection som det eksklusive tilbehør i resten af rummet. Løsningerne passer perfekt til helhedsindtrykket i huset, hvor detaljerne skal spille sammen og skabe et moderne, kvalitetssikkert hjem, fortæller Kenneth Poulsen.

– Det er nogle helt igennem lækre løsninger fra Unidrain, som kunderne er vilde med. Både afløb og tilbehør, såsom toiletrulleholder og brusehylde, skaber et individuelt præg, som kunderne virkelig efterspørger. Vi oplever, at Reframe Collection bliver bemærket som den nye dreng i klassen – og han er uden tvivl meget populær.

Linjeafløbet i udstillingshuset er af typen HighLine Colour, mens Reframe Collection er leveret i messing på det ene badeværelse og børstet stål på det andet.

Se flere Unidrain-projektløsninger her

Billedkreditering: Simon Loell

Pressekontakt

Marketing Manager
Kim Maretti
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk