Unidrain er din rådgiver og sparringspartner i projektsalg

Hos Unidrain tilbyder vi dedikeret projektrådgivning, så du får lige præcis den løsning, der passer til dit byggeprojekt. Med andre ord: Vores viden bliver din fordel.
Unidrain_projektsalg_front

En byggeproces er ganske omfattende. Den består af mange faser, tidsfrister og ofte også pludselige udfordringer. I Unidrain vil vi hjælpe med at gøre byggeprocessen mindre kompliceret. Det vil vi gennem de kompetencer og den ekspertviden, vi besidder. 

– Du kan bruge os som partner i dit konkrete byggeprojekt. Brug os til projektrådgivning inden for design og teknik. Brug os som de specialiserede fagfolk, vi er. Vi kan bidrage med omfattende teknisk viden, mangeårig erfaring og produkter af høj kvalitet. Vi sørger for, at dine ønsker til byggeriet kan løses på en forsvarlig, holdbar og kvalitetssikker måde, lyder det fra Henrik Handschuh, Unidrains salgschef.
Partnerskabet betyder, at du får tilknyttet én fast Unidrain-projektrådgiver fra start til slut. Det sikrer dedikeret sparring gennem hele byggeprocessen.

Skræddersyede og holdbare designprodukter

Unidrain er lig med god kvalitet, dansk design og skræddersyede løsninger. Vores produkter er udviklet af danske arkitekter i samarbejde med eksperter i vådrumsteknik, og du får derfor et af de sikreste gulvafløb i verden, som kan skræddersys efter dine konkrete ønsker.

– Vores afløb er byggesten, som ud fra forskellige kombinationsmuligheder bliver til kundetilpassede løsninger. Vi kan f.eks. levere afløb, som fås i alle ønskelige længder, har en helt speciel flise til at skjule randen eller kommer i en moderne overflade. De mange muligheder gør, at man kan opnå det perfekte badeværelse og en ensartethed som aldrig før, fortæller Henrik Handschuh videre.

Unikke projekter

Vi har leveret vores løsninger til og været professionelle partnere på en lang række projekter både i Danmark og internationalt. Se mere under projekter

– Vi sætter en stor ære i at kunne rådgive vores kunder i forskelligartede projekter rundt om i landet. Det er også forbundet med en stor portion ydmyghed, at vi kan tage del i projektmarkedet og samarbejde med vores kunder om at skabe lønsomme byggeprojekter, afslutter Henrik Handschuh. 

Læs mere om vores projektrådgivning her

Pressekontakt

Marketing Manager
Kim Maretti
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk