Unidrain afslører den kvadratiske, den kulørte og den komplette på VVS’17

Unidrain tager badeværelset til nye højder med tre nyskabende designs, der bringer personlighed og wellness ind i boligens mest intime rum. De nye løsninger præsenteres for det danske publikum på VVS 17 messen i slutningen af april.
VVS17-2

Der er godt nyt til designelskere verden over. Unidrain introducerer nemlig tre nye løsninger, der gør det muligt at få et badeværelse, hvor alle detaljer spiller sammen på fineste vis. De nye løsninger bliver introduceret på VVS messen under overskriften: Den kvadratiske, den kulørte og den komplette. Og det helt særlige ved de nye serier er, at du nu kan få Unidrains ikoniske design på alt fra afløbet i brusenichen over håndklædestangen til sæbehylden. 

Den kvadratiske

Den første nyhed er Unidrain Kvadrat. Har du brug for et traditionelt kvadratisk afløb, i bryggerset eller vaskerummet, kan du nu få det i Unidrains minimalistiske design – blot i kvadratisk form.

– Unidrain Kvadrat giver mulighed for at få Unidrains prisvindende design i hele boligen – også selvom du kun har brug for et lille afløb. Du undgår en masse visuel støj og får fornemmelsen af harmoni og velvære. Vi er sikre på, at løsningen vil være et hit blandt nye kunder og gamle kunder, der holder af linjeafløbet og ville ønske, at deres andre afløb i boligen havde samme designlinje, siger Unidrains direktør Peter Secher.


Den kulørte

Den anden nyhed er HighLine Colour, der introducerer en række farverige overfladelook i badeværelset. Den nye serie matcher tidens tendenser om at gøre badeværelset personligt med naturmaterialer som marmor, træ og skifer. Nu kan du fuldende stilen med en af de fem nye farver på HighLine linjeafløbet: messing, kobber, sort, poleret rustfrit stål og børstet rustfrit stål. Messing, kobber og sort er PVD (Physical Vapour Deposition) behandlede overflader på en base af børstet rustfrit stål, der sikrer en meget hårdfør overflade.

– HighLine Colour giver dig mulighed for at skræddersy indretningen af dit badeværelse ned til mindste detalje. Er du til marmor og messing, kan du vælge et matchende afløb i Unidrains stilrene design. Du kan også skabe din helt personlige wellness oplevelse med en varm overflade i kobber eller gå efter en mere kølig luksus oplevelse med en sort farve på afløbet, siger Peter Secher.

Den komplette

Den tredje nyhed fuldender indretningen af badeværelset, så du kan få et komplet ens udtryk over hele linjen. Unidrain introducerer nemlig en helt ny serie af accessories til badeværelset i Unidrains ikoniske design og med unikke features. Den nye serie hedder Reframe Collection by Unidrain og fås i alle de nye HighLine Colour farver såvel som Unidrains velkendte rustfrie stål.

– Reframe Collection giver vores kunder en chance for at skabe et harmonisk badeværelse, hvor alle detaljer passer sammen. I stedet for at have interiør der stritter i en masse forskellige retninger, kan du få ét udtryk og tilmed i en unik farve.

Med Reframe Collection går Unidrain endnu en gang forrest i branchen og markerer sig som et stærkt nytænkende brand, der skaber nye behov hos forbrugeren, Serien har potentialet til at være en game changer, der ændrer branchen og vores virksomhed på måder, vi endnu ikke kan forestille os. Vi glæder os til at se, hvor rejsen fører os hen, slutter en spændt Peter Secher.

HighLine Colour kommer i handlen i løbet af april måned, mens Unidrain Kvadrat og Reframe Collection by Unidrain først kan købes fra august måned.

Pressekontakt

Marketing Manager
Kim Maretti
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk