Undgå snavs i afløbet: Ny folie hjælper håndværkeren sikkert gennem VVS-installation

Vi har udviklet en helt ny folie, som beskytter afløbene under installation og samtidig guider håndværkerne godt igennem arbejdsgangen. Fra begyndelsen af juni, kommer alle linjeafløb med denne nye folie.
unidrain_ny_folie_1600x1000

Det er langt fra en sjældenhed, at betonrester, mørtel, og fliseskår havner i afløbet, når et badeværelse renoveres. Og det kan være både dyrt og besværligt for håndværkeren at rydde op efterfølgende.   

Nu har vi taget konsekvensen og udviklet en ny informativ folie, som både beskytter afløbet og hjælper VVS’erne godt igennem de komplicerede afløbs-installationer.

Det fortæller Lasse Lyck, der er er byggeteknisk ansvarlig hos os.

– Alt for ofte ender en murer eller VVS’er med at bruge dyrebare timer på nænsomt at pille skidt og møg op fra et afløb. Det kan resultere i spildte mandetimer, ridsede afløb og irriterede kunder. Men med vores nye folieløsning kan det meget nemt undgås, siger Lasse Lyck. 

Foliet forsegler afløbet

Den nye løsning er et stykke plastfolie, som VVS’eren lægger over afløbet.

Derefter tager mureren over og støber gulv og lægger fliser. Folien forsegler afløbet og sikrer dermed, at der ikke falder mørtel eller andet snavs ned i afløbet, mens mureren arbejder.

– Foliet er meget hurtigt og nemt at sætte på, og når arbejdet er færdigt, kan VVS’eren let fjerne det og smide det ud. Det er en meget simpel løsning på et stort problem, lyder det fra Lasse Lyck.  

Instrukser på ny folie

Udover den beskyttende effekt har folien påtrykt en illustration, der trin for trin viser, hvordan afløbet installeres korrekt. Der er også en QR-kode til en videoguide til installationen.

– Det er næsten et intelligent folie, fordi det udover at beskytte afløbet også hjælper håndværkeren med at installere afløbet, fortæller Lasse Lyck.  

Unidrains nyudviklede folie kommer som standard med alle linjeafløb fra juni. Udover den nye folie, medfølger desuden også en renseserviet, som skal bruges til at affedte afløbsrenden, inden vådrumsmembranen påføres. 

Pressekontakt

Kim Maretti, Marketing Manager
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk