Tre nye ansigter hos Unidrain

Med efterårets kommen har vi kunnet sige hjerteligt velkommen til tre nye kollegaer: Hans-Christian Henriksen, René Risom og Nick Gravlund Allentoft.
Unidrain_Hans-Christian-Henriksen_1600x920

De seneste par måneder har budt på friske forsyninger i efterårskulden hos Unidrain. Tre nye medarbejdere er nemlig blevet en del af vores team: Hans-Christian Henriksen, René Risom og Nick Gravlund Allentoft.


Salgskonsulent til Sjælland og Bornholm 

Med 10 års salgserfaring i bagagen tiltræder Hans-Christian Henriksen den 1/11 stillingen som vores nye salgskonsulent på Sjælland og Bornholm.

Hans-Christian Henriksen kommer til at tilbringe en del tid på landevejene, da han skal besøge en lang række af vores kunder. Det gælder både grossister, installatører, murere, projekterende og leverandører.

Hans-Christian Henriksens seneste job var hos Toyota Material Handling, hvor han var ansat som distriktschef.

Export Sales Manager

Den 1/10 var første arbejdsdag for vores nye Export Sales Manager, René Risom. Han har ansvaret for vores eksportsalg uden for Skandinavien og skal være med til at udvikle vores samarbejder.

René Risom kommer fra en stilling som eksportchef hos R&T Stainless, som er underleverandør i stålindustrien, og har de seneste 20 år arbejdet med eksport. Samtidig har han boet 10 år i udlandet, hvilket har givet ham en god forståelse for forretningskulturer i andre lande.

Teknisk designer

Nick Gravlund Allentoft startede som vores nye, tekniske designer den 17/9.

Han har senest arbejdet i olieindustrien og har flere års erfaring med design og visualiseringer. Nick er uddannet teknisk designer og har også en fotouddannelse bag sig.

Pressekontakt

Kim Maretti, Marketing Manager
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk