Specialfremstilling af 312 linjeafløb til stor hotelkæde

I det nye Vervet-kvarter i Tromsø, Norge, opføres Scandics tredje hotel smukt placeret ved vandet. Hotellet består af 305 værelser samt faciliteter som restaurant, skybar, tagterrasse og mødelokaler.
Scandic Tromsø

Under opførelsen har vi været ansvarlig for at udsmykke badeværelserne med vores klassiske linjeafløb, der er skræddersyet til projektet.

Det er danske Green Box, der har produceret de 312 præfabrikerede badeværelser til det kommende Scandic-hotel på deres fabrik i Aulum. I disse badeværelser anvendes vores ClassicLine linjeafløb som en central del af bruseområdet.

Evnen at tilpasse sig

Når Green Box fremstiller badeværelser, er vi deres standardleverandør af linjeafløb. Dette var også tilfældet for projektet i Tromsø, men til dette specifikke Scandic-hotel ønskede hotelkæden ClassicLine udført i sort design.

– Vores ClassicLine er et linjeafløb, der i udgangspunktet kun findes i børstet stål, men med forespørgslen fra Scandic besluttede vi, at specialfremstille de 312 ClassicLine-afløb i sort som ønsket, fortæller Anders W. Christensen, Area Sales Manager. Han fortsætter:

– Det afløb, der er valgt til det nye Scandic Hotel, er altså ikke en standard hyldevare, men på baggrund af god dialog, projektets omfang og et fremtidigt potentiale vurderede vi, at vi gerne ville skræddersy leverancen specifikt til projektet. Vi har nemlig en ret fleksibel tilgang til produktudvikling; man skal bare spørge, for vi går langt for at hjælpe og tilpasse os enhver opgave.

Det er vigtigt for os at kunne tilbyde skræddersyede løsninger som det elegante sortdesignet ClassicLine linjeafløb til det nye Scandic Hotel. Muligheden for at specialfremstille produkter specifikt til en opgave er en central del af vores forretning. Evnen til at skræddersy produkter efter ønsker er også noget, som en samarbejdspartner som Green Box værdsætter højt.

– Unidrain er blevet valgt på grund af deres høje produktkvalitet, pålidelighed og pris. At de derudover påtager sig opgaven at specialfremstille afløbene efter kundens specifikke ønske, det føjer selvfølgelig til listen over positiver, fortæller Kenneth Nygaard, der er salgschef hos Green Box.

Vi står altid klar til at tilbyde rådgivning og vejledning til alle vores kunder. Vi har ekspertisen og tilbyder skræddersyede løsninger, uanset om det drejer sig om store eller små projekter. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere information.

Pressekontakt

Marketing Manager
Kim Maretti
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk