Specialafløb flytter ind på flere og flere badeværelser

Et næsten usynligt afløb eller et ekstra langt afløb, som passer til en stor bruseniche. Det er, hvad mange danskere drømmer om, når de renoverer eller bygger nyt. Både i professionelt og privat regi er der ønsker om stilrent design, som gerne må være unikt og endda specialfremstillet. Denne tendens oplever både vi som producent og de udførende i stigende grad.
csm_Unidrain_strandoere_1600x1000_cedec76aa5

Specialafløb er i øjeblikket en eftertragtet vare. Vi danskere er blevet mere stilbevidste og opmærksomme på de små detaljer i indretningen. Det gælder i høj grad også for vores badeværelsesafløb. Alt skal spille sammen, gå op i en højere enhed og passe til lige netop vores stil og ønsker. 

Det er en tendens, vi som afløbsproducent har oplevet de seneste år: Nemlig at kurven for specialafløbenes popularitet kun går én vej. Og det er op.

– Både på privatmarkedet og i professionelt regi oplever vi, at specialafløb vinder mere og mere indpas. Den forsigtighed, vi danskere engang havde overfor lidt anderledes og unikke materialer og løsninger, er væk. Vi er blevet meget mere modige, forklarer vores produktchef Jacob Honoré.


Usynlige afløb hitter

Fordelen ved specialafløb er, at de kan tilpasses på mange leder og kanter: I en række forskellige overflader såsom marmor, med forskellige rammeløsninger og i ekstralange udgaver. Det er langt hen ad vejen kun fantasien, der sætter grænser.

Én af de ting, der trender i særlig høj grad lige nu, mener murermester Kenneth Sand er de ”usynlige” afløb:

– Det er meget in i øjeblikket, at man ikke skal kunne se afløbet. Det skal være gemt så godt væk som muligt og faktisk bare være en smal rille i gulvet. Det sikrer man ved at vælge den samme flise ovenpå afløbet som på resten af badeværelset, fortæller den selvstændige murer fra Aalborg. Og det kræver selvfølgelig et veludført stykke arbejde samt de rigtige fliser at få det til at lykkes. Han fortsætter:

– Jeg oplever i høj grad, at specialafløb efterspørges mere og mere. Over halvdelen af gangene vil mine kunder have et specialdesign på den ene eller anden måde. Det er spændende som murer, så man ikke altid laver de samme, ensartede løsninger. Det er godt med noget alsidighed.

Husk at tjekke vores online konfigurator ud, så du kan få den præcise stykliste til din næste specialafløbsinstallation. Find den her

Pressekontakt

Kim Maretti, Marketing Manager
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk