Skræddersyet løsning til Dokk1 i Aarhus

I forbindelse med renovering af et badeværelse på Dokk1 i Aarhus, stod C.F. Andersen & Søn VVS A/S med behovet for et specialfremstillet linjeafløb.
Dok_1600x920

Ønsket om en skræddersyet løsning ledte Simon Fritz Lundgaard, der er Projekt- og serviceleder hos C.F. Andersen & Søn, til Unidrain.

Samarbejdet mellem C.F. Andersen & Søn og Unidrain resulterede i et imponerende linjeafløb, der strakte sig over 2,5 meter og passede perfekt ind i badeværelsesmiljøet på Dokk1.

For Simon Fritz Lundgaard er Unidrain en selvfølge – i særdeleshed når der er behov for specialløsninger.

– Unidrain har vist sig som den ideelle samarbejdspartner. Ikke kun på grund af deres elegante løsninger, men i høj grad også deres faglige ekspertise og rådgivning. Når vi står over for udfordringer med specialløsninger, er korrekt opmåling helt essentielt. Unidrains rådgivning har været uundværlig i denne proces.

Løsningen

Den skræddersyede løsning, som Unidrain leverede til Dokk1-renoveringen, bestod af en sammensat modulramme på hele 2×1000 cm med et nøje tilpasset mellemstykke.

Simon understreger, at netop stålrammen på Unidrains Linjeafløb er en afgørende faktor i installationsarbejdet:

– Mange leverandører benytter plastrammer, der ofte er for bløde og besværlige at håndtere. Unidrains stålramme adskiller sig ved at være lettere at arbejde med og samtidig bevare sin form og robusthed. Det – sammen med den præcise opmåling – har vist sig at være afgørende i forbindelse med Dokk1-projektet.

Hos Unidrain står vi klar til at rådgive og vejlede alle vores kunder. Vi stiller vores ekspertise til rådighed og leverer gerne skræddersyede løsninger – store såvel som små. Kontakt os for at høre mere.

Pressekontakt

Marketing Manager
Kim Maretti
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk