Reframe pedalspand: Funktionalitet og æstetik i perfekt harmoni

Vi har sat nye standarder inden for pedalspande med lancering af vores seneste skud på Reframe-stammen. Bag det enkle ydre gemmer sig omhyggeligt udviklede designløsninger, der ikke blot gør pedalspanden smuk, men som også gør den til en fornøjelse at bruge
Unidrain_reframe-collection_pastel_toilet-brush_soap-dispenser_shower-wiper_pedal-bin_black1920x1200

Reframe pedalspanden imponerer ved første øjekast med sit strømlinede design, der harmonerer perfekt med resten af Reframe-tilbehørsserien. Mette Brøchner-Mortensen, ejer af boutiquehoteller i København og Århus, har testet pedalspanden, og hun er begejstret:

Det første, der slår mig, er spandens design og samspil med de øvrige Reframe-produkter. Men det umiddelbart simple og æstetiske ydre gemmer på nøje udtænkte designløsninger.

En af de bemærkelsesværdige egenskaber ved Reframe pedalspanden er dens lydløse og lette åbne- og lukkemekanisme samt dens stabilitet. Mette Brøchner-Mortensen forklarer:

Låget åbnes og lukkes let og lydløst, og det banker ikke op i væggen, som man ellers ofte oplever med disse spande. Derudover står den utrolig stabilt og tipper ikke, når man træder på pedalen. Det er detaljer, som giver komfort og viser, at der virkelig er taget højde for brugerbehov.


Rengøringsvenlig og nem at håndtere
Indvendigt overrasker pedalspanden med en specialudviklet tape, der sikrer, at posen sidder korrekt, ikke glider ned og samtidig er usynlig set udefra.

Den indvendige mekanik er også omhyggeligt beskyttet, hvilket gør spanden rengøringsvenlig og effektiv. Det er egenskaber, der især er en fordel for vores mange hotelkunder, hvor både hygiejne og effektivitet er altafgørende.


Tidløst design, der er en del af helheden
Reframe er en fuld tilbehørsserie i minimalistisk, dansk design, der muliggør et helstøbt udtryk på badeværelset. Pedalspanden er designet i samme højde som toiletbørsten for at skabe en ubrudt linje, og den matcher perfekt med Unidrains øvrige produkter i kollektionen.

Vores pedalspand er ikke blot en beholder til affald; den er et æstetisk og funktionelt mesterværk. Med et skarpt blik for brugeren har vi skabt et møbel, der kombinerer funktionalitet og æstetik på en enestående måde.

Du kan læse mere om Reframe pedalspanden her

FAKTA om Reframe pedalspand

Dimensioner:
B: 31,5 x H: 28,1 x D: 21,2 cm
Volumen: 4 liter
 
Fås i børstet stål, poleret stål samt med PVD-belægning: sort, messing og kobber.
 
En rulle affaldsposer og to ruller tape medfølger.
Flere affaldsposer kan bestilles.


Pressekontakt

Kim Maretti, Marketing Manager
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk