Reframe Collection by Unidrain høster international hæder

I Unidrain har vi vundet den meget prestigefyldte Good Design Award, som er stiftet af Charles og Ray Eames i 1950. Den ikoniske pris går til vores sæbehylde og bruseskraber fra den æstetiske serie Reframe Collection.
Reframe_soapShelf_GoodDesign

I efteråret så Unidrains eksklusive tilbehørsserie Reframe Collection dagens lys. Få måneder efter lanceringen sikrer badeværelsesseriens sæbehylde med tilhørende bruseskraber os en plads i toppen af den internationale designelite. En international dommerkomité tildeler nemlig seriens løsning til brusenichen den meget prestigefyldte Good Design Award. En af de ældste og mest anerkendte designpriser, som blev stiftet i Chicago i 1950 af arkitekterne Charles & Ray Eames, Edgar Kaufmann Jr. og Eero Saarinen.

– Vi er virkelig stolte af og meget beærede over, at Reframe Collection tildeles en af de mest ikoniske og ældste designpriser i branchen. Det er et skulderklap uden lige, siger marketingchef Birgitte Arendsdorf Olsen.

Luksus på badeværelset

Den prisbelønnede sæbehylde består af en integreret bruseskraber, som holdes på plads af et sæt skjulte magneter. På den måde forenes to af badeværelsets helt centrale og uundværlige elementer på en både elegant og funktionel måde.

Kombinationen af æstetik og funktionalitet er kendetegnende for hele Reframe Collection-serien, som endvidere består af toiletrulleholdere, håndklædestang, håndklædekroge og toiletbørste. Alle sammen elementer, som bringer mere sammenhæng og personlighed ind i badeværelset.

– Badeværelset er blevet et af de mest centrale rum i boligen, som vi bruger flere penge på og ønsker skal emme af personlighed og elegance. Med Reframe Collection forvandles hverdagsoplevelser til luksusoplevelser. Tilbehøret fås i en række forskellige overfladefarver, som skaber et helt nyt udtryk på badeværelset, fortæller Birgitte Arendsdorf Olsen.

– Vi tror på, at folk vil have intelligent design, der gør hverdagen nemmere og mere inspirerende. Og vi føler, at Good Design-prisen i høj grad er en anerkendelse af netop den tilgang, slutter hun.

Om prisen:

Den ikoniske designpris uddeles årligt af The Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design i samarbejde med the European Centre for Architecture, Art, Design and Urban Studies. Juryen består af designere, arkitekter, journalister og kritikere fra hele verden. Læs mere på www.good-designawards.com.

Øvrige priser til Unidrain:
o    2017: German Design Award, Special Mention, MatLine
o    2016: IF Design Award, MatLine
o    2016: Red Dot Design Award, Honourable Mention, MatLine
o    2015: Villum Fondens Bygningskomponentpris, Claus Dyre, stifter af Unidrain
o    2010/2011: Danish Design Award, HighLine
o    2010/2011: Den Danske Designpris, HighLine
o    2010: IF Design Award, HighLine Panel

Læs mere om Reframe Collection by Unidrain

Pressekontakt

Kim Maretti, Marketing Manager
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk