Privat luksusspa

I denne totalrenoverede villa fra 1932 nord for København er der ikke sparet på noget. Heller ikke på badeværelserne.
Unidrain - Stine Albertsen 7095

Ronni Gol, ejer af lampevirksomheden LIGHT-POINT, rejser meget, og elsker at bo på lækre, internationale spahoteller. Så han har indrettet ikke mindre end tre badeværelser – ét på hver etage i den store villa – alle inspireret af en eksklusiv, eksotisk og elegant hotelstil. De er indrettet ens, blot med ganske få forskelle. Fælles er de afbalancerede former, farver og materialer, så summen bliver en intim og zen-agtig atmosfære. Nøjagtig som i et moderne kurbad, dedikeret til velvære og vitalitet. Det er blevet en bekymrings- og stressfri zone, som på magisk vis omfavner én med varme, lyden af rislende vand og duften af luksus. Det er et rum til selvforkælelse – til den ultimative sanseoplevelse.

Intet er overladt til tilfældighederne. Alle valg er truffet kompromisløst. På de tre badeværelser er der for eksempel 80 x 80 cm store, gråbrune Grigio Billiemi-marmorfliser fra Sicilien på både gulve og vægge. I marmorfliserne er der guld-agtige detaljer, der går fint i dialog med både armaturer, afløb og tilbehør i messing. Ronni Gol har ikke været et sekund i tvivl om, at han ville vælge Unidrain til sine nye badeværelser. Både på grund af kvaliteten, designet og det faktum, at afløbet kunne matche de klassiske Vola-armaturer.

Afløbet er et HighLine-afløb – et panel, som erstatter den klassiske rist. Det har et mere eksklusivt look, og fås i fem farver, nemlig børstet og håndpoleret stål, samt kobber, sort og messing. Det betyder, at man har mulighed for at vælge samme farve metal overalt, og dermed skabe et harmonisk visuelt link rundt i rummet. I dette tilfælde er fællesnævneren messing.

Det er helt bevidst, at jeg har valgt et Unidrain HighLine messing-linjeafløb i et massivt panel. Jeg kunne også have valgt en mere diskret løsning, men jeg føler, at det understreger den varme stemning og følelse af spa, jeg godt kan lide. Ligesom jeg godt kan lide, at tingene passer sammen!”, fortæller Ronni Gol.

Han har også valgt tilbehør fra Unidrains Reframe Collection. Driftssikkert dansk design, som man kan stole på. Sublim kvalitet med innovative og intelligente features. Kollektionen fås i samme farver som afløbet.

Som fagekspert har han naturligvis sørget for, at der er det rigtige lys. Det er nemlig helt vitalt for iscenesættelsen, for stemningen. Ronni Gol har valgt at gå all-in med et sænket loft med en LED-lysramme hele vejen rundt i kanten af rummet, spots ved alle de integrerede/indbyggede hylder, lysbånd under vaskemøblet samt et stort lysspejl. Al lyset er naturligvis dæmpbart, og kan tændes individuelt.

Med de nye badeværelser kan Ronni Gol nu tage på spa-ophold derhjemme, og gøre hverdagens plejerutiner og praktik til en wellnessoplevelse – der er ingen tidsbestilling, og han kan til enhver tid booke tid til self-care både morgen, middag og aften. Badeværelset er blevet et sted for ro og ritualer – et refugium – hvor han kan hellige sig både krop og sjæl. Det er i den grad en lille, privat luksusoase. Selv en ægte spa-connoisseur ville blive begejstret!

Badekar fra Copenhagen Bath. Vaskemøbel i røget eg fra Copenhagen Project. Armaturer fra Vola. Accessories fra Vipp, Brandt Collective, Aesop, Louis Vuitton, Byredo, Panpuri, P. F. Candle Co.

Pressekontakt

Marketing Manager
Kim Maretti
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk