Oplev Unidrain hos The Darling – Københavns eksklusive mini-designhotel, der forener kunst og design

København er kendt for sin unikke blanding af historie, kultur og design. I hjertet af den pulserende hovedstad finder du The Darling, et eksklusivt mini-designhotel, der tager kunst, design og æstetik til nye højder. På badeværelserne er vores linjeafløb og GlassLine brusesystem elegant integreret.
IMG_3377_1200x690


Bag The Darling står Jens Løkke og Uffe Buchard, der har det kreative bureau Darling Creative Studio. Selv kalder de mini-hotellet et guest house og har skabt det som en eksklusiv oase midt i den travle by. Her inviterer de gæster fra hele verden til at dykke ned i dansk kunst og designhistorie.

En rejse gennem dansk designhistorie

The Darling er mere end bare et sted at overnatte. Det er et sted, hvor kunst og design er dybt forankret i oplevelsen, og hvor gæsterne kan udforske dansk designhistorie på en helt ny måde. The Darling består af to suiter: The Grand og The Classic, hver stylet som et privat hjem, men med enestående designelementer fra gulv til loft. Her finder du en skattekiste af dansk kunst og design, fra ikoniske møbler af Børge Mogensen, Finn Juhl, Poul Kjærholm og Arne Jacobsen til Unidrains sofistikerede afløbsløsninger på badeværelset.

Uffe Buchard deler grundfortællingen bag The Darling:

– The Darling er Dansk Heritage-design fra forskellige tidsaldre, og vi ønsker at give vores gæster en helt unik rundtur i vores designhistorie. På møbelfronten har vi holdt os til de mest ikoniske brands som Børge Mogensen og Arne Jacobsen, men på badeværelset har vi Unidrain installeret. De har på blot 20 år indskrevet sig i dansk designhistorie, fordi de formår at kombinere æstetik og funktionalitet på elegant vis.

Badeværelsesløsninger med stil

Både i The Grand og The Classic er badeværelserne udstyret med vores linjeafløb. På The Classics badeværelse er der dertil installeret vores GlassLine-løsning, der er en elegant videreudvikling af linjeafløbet. GlassLine brusesystemet kombinerer linjeafløbets fordele med en svævende glas-brusevæg i ét samlet armatur.

Sans for detaljen

For Uffe Buchard er det afgørende, at gæsterne på The Darling altid kan opdage nye og elegante detaljer under deres ophold:

– Det nytter ikke noget, at vores gæster er færdige med at opleve suiten på en time. Du skal hele tiden kunne opdage nye detaljer i design og kunst, og her er Unidrains løsninger jo et glimrende eksempel. Det er måske først når du går i bad tredje gang, at du tænker, ’det er godt nok sofistikeret lavet.‘”

Uffe Buchard fremhæver Unidrains subtile og elegante design som et eksempel på, hvordan detaljer kan forbløffe gæsterne. Han uddyber:

– Man ser alt det, der er ’lir’ først, men Unidrain er mere underspillet i sit design. Og det er netop det, der er så sofistikeret ved netop det design. Det samme gør sig gældende for den svævende glasvæg, der jo også er helt anonym og stilfuld i sit udtryk. Det er sådan noget vores gæster lægger mærke til og værdsætter.

GlassLine brusesystemet

GlassLine brusesystemet er en videreudvikling af Unidrains kendte linjeafløb. Her kombineres linjeafløbets fordele med en brusevæg i ét samlet armatur, der er let at håndtere og lige til at installere.

Installationen af brusevæggen kræver ikke en glarmesters hjælp. To personer kan let montere glasvæggen i armaturets indbyggede monteringsrille, hvori glasvæggen nedsænkes. Brusevæggen fastgøres i en medfølgende vægskinne uden synlige skruer eller beslag.

Læs mere om GlassLine brusesystemet

Uffe Buchard og The Darling

Uffe Buchard er en fremtrædende dansk kreativ direktør, tv-vært, journalist og modeekspert, der siden 1990’erne har gjort sig bemærket inden for underholdningsindustrien, modeindustrien og designbranchen. Han er partner og kreativ direktør i det kreative bureau Darling Creative Studio. I 2020 åbnede Uffe Buchard og partneren Jens Løkke mini-hotellet The Darling, som fokuserer på dansk heritage design og dansk progressiv samtidskunst. Uffe Buchard kuraterer og sælger kunsten fra The Darling og arbejder i dag både som kunstrådgiver og kurator. Dertil er han selv en energisk kunstsamler.

Besøg The Darlings hjemmeside her

Pressekontakt

Marketing Manager
Kim Maretti
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk