Ny administrerende direktør skal styrke Unidrains position på den internationale scene

Vi glæder os til at byde vores nye administrerende direktør, Martin Damtoft, velkommen den 1. november.
Martin_Damtoft_Unidrain

Rollen som Unidrains administrerende direktør kalder den 44-årige selv for en one time opportunity. Martin Damtoft kommer senest fra en stilling som netop administrerende direktør hos Tapwell Danmark, hvor han ledede virksomhedens strategiske retning og vækstinitiativer.

Med en imponerende baggrund som tidligere administrerende direktør hos Tapwell og Quooker Denmark, bringer Martin værdifuld ekspertise og erfaring til Unidrain.

– Jeg er utrolig glad for at tiltræde stillingen som administrerende direktør og blive en del af Unidrain – en virksomhed, der er branchens førende inden for linjeafløb. Unidrain er en virksomhed med en lang og imponerende historie, så jeg går ydmygt til rollen og glæder mig meget til samarbejdet med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, udtaler Martin Damtoft.

Fortsat fokus på Unidrains stærke partnerskaber
Martin Damtoft har bl.a. opbygget sin erfaring og kernekompetencer hos anerkendte danske designbrands som Muuto og Vipp. Han bringer en dybdegående forståelse for branchen og en forretningsorienteret tilgang med sig til Unidrain. Hans primære fokus vil være at udvikle og styrke vores eksisterende partnerskaber.

Unidrain har været dygtige til at positionere sig og er blevet synonyme med linjeafløb. Det skal vi selvfølgelig holde fast i, og det gør vi blandt andet i tæt dialog med vores samarbejdspartnere. Det er også igennem partnerskaberne, vi skal vækste – både i Danmark og på eksportmarkederne. Jeg ser frem til at bruge min erfaring og bringe min store indsigt i markeds- og forbrugertendenser i spil hos Unidrain, fortæller Martin Damtoft.

I år er det 20 år siden, at Claus Dyre introducerede linjeafløbet. Årene til trods er det ifølge Martin Damtoft fortsat en virksomhed med en ganske særlig kultur:

Hos Unidrain lever pionér- og iværksætterånden stadig i bedste velgående. Der er højt til loftet og plads til nye idéer. Det og det gode kollegaskab ser jeg meget frem til at blive en del af, slutter Martin Damtoft.


Pressekontakt

Kim Maretti, Marketing Manager
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk