Maj i messernes tegn: Fra VVS til high-end design

Vi har i løbet af maj deltaget i både VVS-messen i Odense og 3daysofdesign i indre København. To meget forskellige messer, som til sammen siger en del om, hvem vi er: Et dansk designbrand med tekniske løsninger som hovedfokus. Et stort tak skal lyde til alle, der kiggede forbi.
Messer-maj

I starten af maj fandt en af branchens helt store fagmesser sted i Odense Congress Center: VVS-messen 2019. To uger efter slog det store, københavnske designevent “3daysofdesign” dørene op i Odd Fellow Palæet i indre by.

– På VVS-messen er der selvsagt stort fokus på det tekniske og faglige. Alt det, som vi som virksomhed udspringer fra. Et univers, som vores produkter er en del af. Men vi anser os selv som mere end en afløbsproducent. Vi er et designbrand, og derfor gav det også rigtig god mening for os at deltage på årets event for kunst, livsstil og design kort tid efter, forklarer vores adm. direktør Henrik Handschuh.

Også under 3daysofdesign havde vi stillet op med vores løsninger, og deltagerne på eventen kunne komme forbi til en god snak om de nyeste tendenser. Derudover delte vores design- og udviklingschef Kenneth Waaben ud af sin viden. Det gjorde han i forbindelse med en Design Talk om emnet ’fra prototype til produkt’.

– Som designere er vores mission at forbedre det eksisterende på en måde, hvor vi kombinerer det æstetiske med det funktionelle. Men det kan være en udfordring. Det kræver gentagende afprøvninger og mange prototyper, før man når frem til det endelige produkt. Det var en ære at få lov til at fortælle om vores tilgang til dette under eventen. Jeg håber, at de besøgende blev inspirerede.

Ud over Design Talk’en faciliterede vi også en hotel-besøgs-tur for 50 arkitekter og samarbejdspartnere, hvor vores arkitektrådgiver Dennis Bagge var guide.

Pressekontakt

Marketing Manager
Kim Maretti
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk