Intet byggeri uden en murer

Unidrain er kendt som VVSernes samarbejdspartner, men murerne er også vigtige for forretningen. Derfor håber den danske producent af de verdenskendte linjeafløb på at få mange murere i tale på årets byggerimesse Byggeri'16 i Fredericia.
byggeri-16_1600x1000
byggeri 16 02

“Unidrain er for mange synonym med det lineære afløb. Skal du have et lineært afløb, så beder du om et Unidrain. Det er vi naturligvis rigtig glade for. Men Unidrain er meget mere end bare afløb. I de senere år har vi lanceret en række nye produkter til badeværelset og entreen, som er relevante for murerne. Et eksempel er den nye intelligente måtte MatLine, der ikke kun fjerner skidt og snavs, men også holder din entré tør i de våde måneder. Det produkt glæder vi os til at vise frem for messens mange murerbesøgende.” Fortæller salgschef i Unidrain Henrik Handschuh.

Det nyskabende ved MatLine er, at der neden under den almindelige måtte ligger et indbygget afløb. Afløbet sørger for at lede sne og sjap væk fra de våde støvler, så entreen forbliver tør uanset vejret udenfor. MatLine lægges i niveau med fliserne i entreen, så det hele fremstår som en ubrudt helhed. 

“MatLine er dejligt nemt at arbejde med. Der er ikke noget hurlumhej i det. Når vi har støbt hullet, så sænker vi det lige så stille ned og får fliserne til at passe rundt omkring. Det er klart, at hullet skal passe nøjagtigt for at få det til at se godt ud. Men det er ikke svært. Jeg vil vove den påstand, at enhver uddannet håndværker kan klare det. I bund og grund er det en super god løsning, som jeg godt kunne ønske, at vi havde derhjemme. Jeg har selv fire børn, så jeg kender alt til at have en våd entré fyldt med dryppende støvler.” siger murer Flemming Nielsen fra DM Entreprenøren, der for nylig har installeret to MatLine måtter i et nyt hus i Aars.

Gå klogere hjem

Selvom MatLine er let at arbejde med, så har Unidrain til årets byggerimesse allieret sig med byens flotteste murer ”Kalle” K. E. Christensen fra Odense. Han vil stå på Unidrain stand og demonstrere en række af Unidrains produkter. 

“Kalle er utrolig festlig og en dygtig murer, som kan sit håndværk. Han vil vise, hvordan du arbejder med de forskellige produkter og får den flotteste finish. Vi har nogle produkter, som er lette at arbejde med, og nogle der er lidt mere udfordrende. For eksempel har vi et afløb kaldet HighLine Custom, hvor mureren skal ind efter VVS’eren og sætte fliser på afløbet, så det næsten er helt skjult. Det er en virkelig flot løsning, hvor alle detaljer skal sidde lige i skabet for at få det rigtige udtryk.” slutter Henrik Handschuh. 

byggeri 16 ML 1600x1000

Pressekontakt

Kim Maretti, Marketing Manager
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk