Innovativt, High-tech boligbyggeri i Shanghai

CEG Schwarzwald er et innovativt, moderne boligprojekt i Shanghai. Lejlighederne byder på materialer i højeste kvalitet, den nyeste teknologi og et helt nyt fokus på bæredygtighed.
csm_Unidrain_CEG-Schwarzwald_1600x1000_b3631f948d

CEG Schwarzwald er et innovativt, fremtids-orienteret og bæredygtigt boligprojekt, beliggende i Shanghais bydel Puto. I de seneste år har beboerne i Puto kunne se et helt unikt boligprojekt vokse sig stort og færdigt. Projektet har været ledet af projektudviklere fra virksomheden China Eagle Group (CEG), som med byggeriet viser en helt ny bæredygtig bevidsthed midt i Shanghai.

Omgivet af 20.000 træer tilbyder Schwarzwald-lejlighederne de kommende købere en helt unik, grøn oase lige midt i den pulserende by.

Ikke kun de nye bæredygtige omgivelser gør byggeriet unikt. Alle lejlighederne er udarbejdet med den nyeste teknologi, maksimum komfort og et kompromisløst materialevalg. Lejlighederne indbyder til ro og afslapning til familierne, som ønsker at leve et urbant liv kombineret med et liv med øget bevidsthed omkring familiære værdier og miljøet.

Badeværelserne emmer af høj kvalitet, eksklusivitet og komfort, ligesom resten af lejligheden. På hvert badeværelse er der installeret Unidrain linjeafløb, model efter købers valg, for at skabe en personlig indretning men samtidig bibeholde den kompromisløse kvalitet.  

Læs mere om vores linjeafløb her

Pressekontakt

Kim Maretti, Marketing Manager
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk