Gode partnerskaber er alfa og omega i succesfulde projekter

I mange år har samarbejdet mellem Nemo VVS, Lemvigh-Müller og Unidrain været en nøglefaktor, der har sikret værdi langt ud over det økonomiske. Stor ekspertise og professionel rådgivning skaber trygge ramme for arbejdet på byggepladsen. Det gælder også i Ballerup, hvor Parkkvarterets 500 DGNB-certificerede boliger til studerende og familier opføres.
Baltorpbakken

Byggeriet er i fuld gang, og Nemo VVS er ansvarlig for den omfattende VVS-installation på projektet. Nemo VVS samarbejder med Lemvigh-Müller, der leverer Unidrains linjeafløb og udløbshuse til samtlige lejligheder.

– Jeg tog fat i Morten Baisner fra LM med et overblik over enhedsmassen, og vi tog en dialog om detaljer og tekniske specifikationer. Med så omfattende en opgave og høje krav til kvaliteten faldt valget på Unidrain og deres linjeafløb, fortæller Christian Larsen, projektchef hos Nemo VVS.

Mere end bare god kvalitet

Lemvigh-Müller og Unidrain har gennem mange år opretholdt et fremragende samarbejde. Ifølge Morten Baisner, der er sælger hos Lemvigh-Müller, er Unidrain et pålideligt navn i branchen. Udover førsteklasses produkter er leveringstiden altid imponerende.

– Det er naturligvis vigtigt for os, men mindst lige så vigtigt for vores kunde Nemo VVS, så de kan planlægge arbejdet, fortæller Morten Baisner og fortsætter:

– Vi oplever nærmest aldrig forsinkelser. Derudover er den professionelle rådgivning i top, og selvom Unidrain ofte er foreskrevet på projekter, tager man intet for givet – det mærker vi i dialogen; Unidrain er der 100 procent. Uanset.

Ro til at udføre arbejdet

Vores salgskonsulent Christian Møller Sommer vægter også det gode samarbejde højt.

– Når vi er medvirkende til, at Nemo VVS kan udføre deres arbejde tilfredsstillende, uden at skulle tænke på forsinkede leverancer eller produkter, der ikke lever op til krav og specifikationer, er vi glade. Det er essensen af vores forretning, og det vi gerne vil anerkendes for.

Projektchef Christian Larsen fra Nemo VVS runder af:

– Samarbejdet med Lemvig-Müller og herigennem Unidrain giver os mulighed for at løse selv de mest komplekse opgaver på professionel måde samtidigt med, vi tilbyder vores kunder de bedste produkter og den bedste service.

Parkkvarteret består af i alt fem byggefelter, som løbende afsluttes og indvies. Sidste byggefelt forventes færdigt i 2024. Det er FB Gruppen og IngCon, der står for udviklingen af hele boligområdet.

Pressekontakt

Kim Maretti, Marketing Manager
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk