GlassLine minimerer fejl hos klimabevidst typehusproducent

Vores afløb og brusevægge passer som fod i hose til Klimahusenes filosofi om æstetisk design og langtidsholdbare kvalitetsløsninger.
csm_Huset_1600x1000_71e25498dc

Solceller på taget, trelagsruder i vinduerne og Unidrain på badeværelserne. Sådan lyder grundpakken, når danskere landet over vælger at bygge hus med Danmarks førende leverandør af lavenergihuse, typehusproducenten KLIMAhuse. 

Typehusproducenten har nemlig sat sig for udelukkende at tilbyde kvalitetsløsninger, der har en lang levetid.

Her spiller badeværelserne, der rummer vores brusesystem GlassLine, en stor rolle. Systemet består af de berømte linjeafløb og en eller flere brusevægge af glas. 

Minimerer risikoen for fejl

At der er tale om et samlet brusenichesystem, er en stor fordel, lyder det fra Anton Toshkov, der er bygningskonstruktør hos KLIMAhuse.

Systemet er nemlig produceret, så alle delene passer sammen, og gulvafløbet er designet, så der automatisk skabes et indbygget fald på 2%, når mureren støber gulvet. Det letter arbejdsgangen og minimerer risikoen for fejl. 

– Systemet er gennemtænkt fra a til z, og det reducerer antallet af fejl under monteringen. Det har positiv betydning for badeværelsets levetid, at man undgår fejl, der kan resultere i vandskader, fortæller han.

Opstår der først en skade i et vådrum, kan det have store konsekvenser for boligens levetid. 

Derfor sikrer vi i Unidrain altid, at de håndværkere, som skal montere GlassLine, kan deres kram.

– Når en ny håndværker starter hos Klimahusene eller en anden typehusproducent, sender vi altid en mand ud for at vise, hvordan man installerer vores afløb og brusevæg-systemer i praksis. På den måde sikrer vi, at det bliver gjort rigtigt fra start, fortæller Carsten Brandt, der er konsulent hos os.   

Langtidsholdbare løsninger er fremtiden

Udover at være let at installere, er der yderligere to grunde til, at KLIMAhuse har valgt vores GlassLine-system som standardløsning. 

– Systemet er af rigtig god kvalitet, som gør det langtidsholdbart. Samtidig har det et meget elegant udtryk, fortæller Anton Toshkov med henvisning til, at glasvæggene monteres i en profil af børstet rustfrit stål, og at de fastgøres til gulv og væg uden synlige beslag, da der under gulvet ligger en skinne, som brusevæggen sættes fast i.

– Der er ingen grimme fuger, tilføjer Anton Toshkov. 

Han forklarer, at VVS-installationer af gode materialer er en forudsætningen for et langtidsholdbart badeværelse. Og netop de langtidsholdbare løsninger udgør fundamentet for KLIMAhuse. 

– Siden vi opstod i 1973, har vi haft som vision at bruge langtidsholdbare kvalitetsløsninger pakket i en grøn profil. Det koster lidt mere som engangsbeløb, når huset skal bygges, men på sigt er det en god forretning for den enkelte borger og for kloden, afslutter Anton Toshkov.

Pressekontakt

Marketing Manager
Kim Maretti
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk