Fejring af fremtidens fagfolk

Vi har igen i år uddelt vores eftertragtede Talentlegater til to ekstraordinære unge håndværkere, der skiller sig ud inden for deres fag.
Siden 2019 har Unidrain støttet unge talenter gennem Talentlegatet. Målet er at sætte fokus på de underprioriterede erhvervsuddannelser ved at anerkende de mest talentfulde lærlinge inden for VVS- og murerfaget.

Med en check på 15.000 kroner og varme ord blev en VVS-lærling hos Finn L & Davidsen og en murerlærling hos Jorton A/S hyldet for deres talent.

Siden 2019 har vi støttet unge talenter gennem Talentlegatet. Målet er at sætte fokus på de underprioriterede erhvervsuddannelser ved at anerkende de mest talentfulde lærlinge inden for VVS- og murerfaget.

– At støtte unge talenter er en hjertesag for Unidrain. Vi tror på, at investering i fremtidens fagfolk er afgørende for fortsat kvalitet i vores branche. VVS- og murerbranchen har brug for passionerede og dygtige fagfolk, og vores talentlegat fremhæver netop disse. Det kan måske inspirere andre unge til at prøve kræfter med VVS- eller murerfaget. I år har vi fået dobbelt så mange nominerede som sidste år, så Nicklas og Tobias kan godt være stolte, udtaler Katrine Kjøller, Area Sales Manager hos Unidrain.

Nationalt- og globalt talent blandt årets modtagere

Årets vindere, Tobias Ringberg Andreasen og Nicklas Thomsen, blev overrasket med hæder, ros og en check på 15.000 kr. som anerkendelse for deres ekstraordinære arbejde.

Murermester Lasse Lehmann Nielsen fremhæver Tobias Ringberg Andreasens nationale præstationer.

– Tobias er utroligt engageret og fokuseret. Jeg er heldig at have fire fantastiske lærlinge, men Tobias skiller sig alligevel ud med sit imponerende gå-på-mod og en smittende glæde. Han går altid til opgaverne med et positivt sind og en vedholdenhed. Når han sætter sig et mål, bliver han ved, indtil han når det. Hans optimisme er kilde til inspiration for os alle hos Jorton,
fortæller Lasse Lehmann Nielsen.

VVS-lærling Nicklas Thomsen har imponeret hele Finn L. & Davidsen, med sit mod og nysgerrighed.

– Med en konstant tørst efter ny viden og nye udfordringer bliver Nicklas bare ved med at imponere. Hans faglighed og dygtighed overstiger de flestes – både andre lærlinge og endda erfarne svende. Derfor valgte vi også at sende ham til Australien, hvor han viste sig at være den perfekte repræsentant for vores virksomhed, fortæller Jesper Gullemann.

Overraskelsen var stor, da de to lærlinge, Tobias og Nicklas, blev mødt med fejring på en helt almindelig arbejdsdag.

– Jeg havde slet ingen anelse om, hvad der skulle ske. Jeg fik bare besked om at tage en fin skjorte på, fordi vi skulle til et møde. Jeg er dybt beæret over, at Jesper har indstillet mig, og at I hos Unidrain har valgt mig som modtager af VVS-legatet, udtaler Nicklas Thomsen.

Også Tobias blev i den grad overrasket af den uventede hæder, da han modtog vores legat.

– Jeg havde slet ingen anelse om, hvad der skulle ske i dag. Jeg står jo bare her og arbejder, som jeg plejer. Jeg ved slet ikke hvad jeg skal sige, men jeg er virkelig, virkelig glad. Det er en kæmpe anerkendelse af min indsats og understreger bare, at jeg med mureruddannelse har valgt den rette vej, slutter Tobias Ringberg Andreasen.

Herunder kan du se de to overrækkelser:

Pressekontakt

Kim Maretti, Marketing Manager
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk