En verden fuld af overflader – gør dem personlige

Vores traditionelle linjeafløb fik sidste år tilføjet fem nye, elegante overflader, som bringer personlighed og sammenhæng ind på badeværelset. Overfladerne matcher tidens tendenser og fuldender den moderne badeværelsesstil.
csm_Unidrain_reframe_soap_shelf_HighLine_colour_brass_1600x900_c145e44bc9
Unidrain HighLine Colour overview 400x230

Det hvide, sterile badeværelse er passé. Til gengæld er det varme, personlige rum yderst moderne. Og det giver gode muligheder for at indrette med masser af personlighed. En af måderne, det kan gøres på, er ved at matche farver og materialer.

– Badeværelset er i høj grad blevet et rum, hvor vi udtrykker vores personlighed. Vi oplever et stigende ønske om, at skabe sammenhæng i valget af materialer. Det gælder alt lige fra de mindre accessories til større badeværelsesmøbler, armaturer og afløb. Derfor lancerede vi sidste år fem nye overflader til vores linjeafløb, som er med til at fuldende stilen, fortæller marketingchef i Unidrain Birgitte Arendsdorf Olsen.

Serien går under navnet HighLine Colour og fås i overfladerne messing, kobber, sort, håndpoleret rustfrit stål og børstet rustfrit stål. Farver og overflader, der matcher tidens tendenser og signalerer luksus og overskud.

HighLine Colour er udført i børstet rustfrit stål og er derefter PVD-behandlet med farverne messing, kobber og sort for optimalt vedligehold og holdbarhed. 

– De fem overflader skaber en rød tråd til vores minimalistiske designstil. Samtidig harmonerer overfladerne med tidens tendenser, hvor bl.a. kobber og messing er i høj kurs. Det er overflader, som har været populære de seneste år, og alt tyder på, at trenden fortsætter. HighLine Colour har fået en rigtig fin modtagelse, hvilket vi naturligvis er meget stolte af, slutter Birgitte Arendsdorf Olsen.

Se mere til HighLine Colour her

Pressekontakt

Kim Maretti, Marketing Manager
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk