Der er åbent for nomineringer til Unidrains Talentlegat

Vi gentager succesen! For sjette år i træk åbner vi op for nomineringer til det eftertragtede Unidrain Talentlegat, der hylder talentfulde unge håndværkere inden for murer- og VVS-faget med i alt 30.000 kr.
Unidrain_legat murer_V017_mindre

Er du mester eller faglærer og samarbejder du med en ung håndværker, der har vist et særligt talent eller gjort sig positivt bemærket? Nu har du muligheden for at give dem et ekstra skulderklap ved at indstille dem til Unidrains Talentlegat.

Vi uddeler to legater på 15.000 kr. hver til henholdsvis en murer- og en VVS-elev, der brænder for deres fag og har sans for det gode håndværk. Initiativet er rettet mod at sikre fremtidens faglærte, og vi opfordrer mesterne og faglærerne til at identificere og indstille de unge talenter.

Lad os sikre fremtidens faglærte

Faglæreren Kent Sivertsen fra Tradium har allerede set værdien af at indstille sine elever og understreger, hvordan Unidrains initiativ bidrager til den positive diskurs for faguddannelserne og håndværksfagene generelt:

– Det betyder rigtig meget for vores branche, at et så veletableret brand som Unidrain prioriterer at hylde og anerkende den nye generations talenter. De bidrager til at sikre fremtidens faglærte, og vi oplever at uddelingen øger de unges faglige stolthed, fortæller han.

Sidste års vinder drager nytte af anerkendelsen

I VVS-kategorien var det lærlingen Emil Giese, der løb med prisen sidste år. Det var hans mester, indehaver af HWS VVS & BLIK, Henrik W. Hansen, der nominerede ham til legatet. Det har siden haft en stor betydning for både Emil og for virksomheden, siger Henrik W. Hansen:

– Det har været helt fantastisk for Emil at vinde Unidrains Talentlegat sidste år. Det har givet hans motivation et ekstra boost, og han er meget stolt over anerkendelsen. Hans succes er heller ikke gået ubemærket hen ude hos kunderne, og han kan mærke, at han har fået sit navn bredere ud.

Er du mester eller faglærer og arbejder sammen med et stort håndværkstalent? Nominér dem nu ved at udfylde ansøgningsskemaet på www.unidrain.dk/legat senest den 15. april.

Vi offentliggør vinderne den 1. maj 2024. Anerkendelse og støtte til unge talenter er vejen frem, og vi ser frem til at fejre og motivere fremtidens dygtige håndværkere med Unidrains Talentlegat!

Pressekontakt

Kim Maretti, Marketing Manager
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk