Besøg os og oplev to smarte nyheder på BYGGERI´20!

Er du klar til BYGGERI’20? Det er vi – og vi glæder os til at snakke med dig om tendenserne i branchen og vise to nyheder frem, som med garanti vil gøre det nemmere for dig at levere vådrum i verdensklasse.
Unidrain_to-nye-produkter_1600x1000

Et afløb er ikke bare et afløb. Det ved både du og vi alt om – og det sætter vi igen en tyk streg under på BYGGERI’20 den 10.-13. marts i Messe C Fredericia. Vi står nemlig klar med to helt nye løsninger og glæder os som altid til at snakke med dig om alle fordelene ved at vælge kvalitet og designværdi fra starten. 

– Vi tager af sted med to spændende nyheder, som vi ser meget frem til at løfte sløret for. Byggerimessen er en god scene at præsentere de nye produkter på, og vi glæder os til at se, hvordan folk tager imod dem, siger produktchef Jacob Honoré.


Forbedret hjørneafløb letter installationen 

Den ene nyhed er en opdatering af vores populære hjørneafløb, Custom, som skal gøre installationen endnu nemmere. Med Custom-hjørneafløb kan du få et nærmest usynligt gulvafløb ved at påklæbe samme flise, som bruges på resten af gulvet. 

I den tidligere version var det nødvendigt at justere fugelaget for at sikre, at gulvfliserne var samme højde som Custom-basen. Men det er ikke nødvendigt med det nye hjørneafløb: 

– I den nye og forbedrede version har vi sænket bunden af linjeafløbet, hvilket sikrer, at Custom-basen er på samme niveau som den horisontale flange. Det gør det meget nemmere at lægge fliserne. På den måde har vi gjort installationen nemmere, men bevaret det samme eksklusive look som tidligere, lyder det fra Jacob Honoré. 


Udløbshus forkorter byggeprocessen

Den anden produktnyhed, vi afslører på BYGGERI’20, er et udløbshus med lavere indbygningshøjde. Løsningen er udviklet på baggrund af, at branchen gennem længere tid netop har efterspurgt et godkendt udløbshus med lavere indbygningshøjde end de eksisterende. 

– Dette ønske har vi opfyldt, og vi kan nu præsentere et EN1253-godkendt udløbshus på kun 69 mm og en reduktion af indbygningshøjde på 17 mm i forhold til det tidligere laveste, fortæller Jacob Honoré.

Den lave indbygningshøjde reducerer højden på støbelaget, og dermed reduceres materialeforbruget. Det betyder desuden, at byggeprocessen forkortes på grund af kortere tørretid. Sidst, men ikke mindst, er løsningen velegnet til ældre konstruktioner, som tit ses ved renoveringssager, på grund af dens gode tilpasningsevne.

Besøg Unidrain på stand nr. E-7824 og hør mere om de nye løsninger til badeværelset.

Pressekontakt

Kim Maretti, Marketing Manager
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk