70’er badeværelse gennemgår den helt store forvandling

En autodidakt handyman har forvandlet sit badeværelse i sin 70’er villa ved Vedbæk til et rum, man i dén grad har lyst til at opholde sig i. En række eksklusive løsninger fra Unidrain sætter prikken over i’et.
csm_Unidrain_Byggemadsen4_1600x1000_0ec6cc4933

Nord for København pryder en lang række arkitekttegnede klassikere fra 70’erne villavejene. Nøgleordene er smukke, gule mursten og stramme, funktionelle linjer, som mange forelsker sig i. 

Nogle af de heldige husejere ved Vedbæk nord for København er den 34-årige Mads, hans hustru og datter. Ud over at være travlt beskæftigede med at sætte deres sommerhus ved Rørvig i stand, har de nu kastet sig over deres hus i Nordsjælland. Forandringerne dokumenterer de løbende på deres blog.

Den nyeste forvandling – og endda en af de større af slagsen – er badeværelset i huset, som har fået den helt store tur. Alt er udskiftet med nye, eksklusive materialer, som får rummet til at ligne et hotelbadeværelse. Det gulvstående toilet har måttet lade pladsen til fordel for et væghængt, det gamle ovenlysvindue er blevet erstattet med et lækkert elektrisk ovenlysvindue – og så er der Unidrain på langs, lodret og på væggen.

Unidrain hæver barren

Brusenichen har – ligesom resten af rummet – ændret sig markant. Badeområdet indkranses af vores GlassLine-brusevæg, som sikrer, at vandet ikke sprøjter ud i resten af rummet:

– Unidrain har lavet en meget elegant glasvæg til bruseren, hvor glasvæggen sænkes ned i en ramme, så montering mod gulv og væg er så lidt synlig som muligt. Et rigtig flot resultat og en løsning med høj kvalitet, skriver Mads på sin blog.

Derudover har vi leveret vores HighLine Custom-afløb, hvor fliserne går i ét med afløbet – kun adskilt af en smal rende:

– Jeg synes, Unidrains Custom-fliseafløb er en fed feature i bruseren, hvor afløbet nærmest er usynligt og glider i ét med fliserne, skriver Mads videre.

For at fuldende oplevelsen er badeværelset også udstyret med vores sæbehylde med tilhørende bruseskraber, der holdes på plads af en lille magnet.

Pressekontakt

Marketing Manager
Kim Maretti
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk