Unidrain henter marketingchef hos Wonderful Copenhagen


Som marketingchef for Wonderful Copenhagen har Birgitte Arendsdorf Olsen i de sidste 4 år haft ansvaret for at markedsføre København ude i den store...Mere »

Unidrain får hædrende omtale ved årets Red Dot Design Award


Red Dot Design Award er en af verdens førende designpriser og har eksisteret siden 1950. I år har danske Unidrain sat sit tydelige fingeraftryk på...Mere »

Intet BYGGERI uden en murer


Unidrain er kendt som VVSernes samarbejdspartner, men murerne er også vigtige for forretningen. Derfor håber den danske producent af de verdenskendte...Mere »

Prisregn over Unidrain


Unidrains opfinder Claus Dyre har for nyligt modtaget Villum Fondens Bygningskomponentpris for opfindelsen af Unidrain-afløbet. Nu er Unidrain blevet...Mere »

Nyt eksklusivt look til badeværelset


Unidrain tager badeværelset til nye højder med deres cool badeværelsesserie GlassLine. GlassLine har hidtil kun kunne fås i brusevæg og dør. Mere »

Viser resultater 1 til 5 af 52
<< Første < Tilbage 1-5 6-10 11-15 16-20 21-25 26-30 31-35 Næste > Sidste >>

Presse

Vi ønsker en åben dialog med offentligheden og deltager gerne i faglige diskussioner om byggeri, design og funktionalitet i forbindelse med problemstillinger og løsningsscenarier i relation til vådrum i byggeriet.

Hvem kan jeg henvende mig til?

unidrain® består af kompetente fagfolk med et stærkt netværk i bygge- og rådgivningsbranchen. Kan vi ikke selv besvare de spørgsmål, du måtte have som journalist eller fagekspert, kan vi sandsynligvis henvise dig til folk, der kan.

Vi udsender pressemeddelelser, når vi har noget på hjertet, som vi mener, kan have interesse i den brede offentlighed eller i byggebranchen.

Pressekontakt

Birgitte Arendsdorf Olsen
Marketingchef
+45 6162 7165
bao@remove-this.unidrain.dk

Find forhandler

Indtast postnr. eller by og find nærmeste forhandler eller udstilling