Vidunderlig vesterhavscharme møder eksklusive verdensfund

Det elegante Strandhotel i nordjyske Blokhus smelter ind i byens arkitektur og kombinerer det klassiske med det moderne. På badeværelserne forenes design fra Tunesien, Italien, England og danske Unidrain i en smuk helhed.
KASIK201707_J6C9025_1600
1B0A5565 400

I hjertet af den levende ferieby Blokhus kun få hundrede meter fra det brusende Vesterhav finder du en smuk hvidmalet bygning med røde trædetaljer og teglsten. Bygningen smelter sammen med resten af byens kridhvide huse, de brede sandstrande og den fantastiske natur.

De store blokbogstaver på facaden fortæller dig, at du står foran byens nybyggede strandhotel. Hotellet har referencer tilbage til 1920’ernes og 1930’ernes charmerende danske badehoteller og kombinerer på allerfineste vis det klassiske med det moderne.

– Vi har mixet stilen fra de gamle badehoteller med noget moderne og anderledes. Vi har lagt mange tanker i hotellets møblement, som er sat sammen af særlige fund fra hele verden. På den måde flytter lidt af den store vide verden til Vestkysten, fortæller Marie Louise Ebdrup, som sammen med ægtemanden Steffen Ebdrup står bag Strandhotel Blokhus.

Eksklusive badeværelser med Unidrain 

De unikke verdensfund har også sneget sig ind på badeværelserne. Her bliver man mødt af fliser fra Tunesien, armaturer fra Italien, toiletter fra England og linjeafløb fra danske Unidrain.

– Vi har valgt også at have godt dansk design på badeværelserne. Unidrains smukke og stilrene ClassicLine løsning sætter prikken over i’et og er med til at gøre rummene endnu mere eksklusive og lækre. Det er dansk design, når det er allerbedst, siger Louise Ebdrup og fortæller videre:

– Afløbene harmonerer på fineste vis med de mørke firkantede gulvfliser og gør badeværelsesoplevelsen til noget helt særligt. I tråd med resten af hotellets indretning har vi kombineret det klassiske med det moderne, og heldigvis hører vi fra vores kunder, at de er helt vilde med indretningen.

Se hele projektet her

Pressekontakt

Kim Maretti, Marketing Manager
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk