Vi styrker vores rådgivning med erfaren branchemand

Henrik Lund er pr. 1. juni tiltrådt som vores nye tekniske supporter, som du kommer til at være i kontakt med, når du ringer eller skriver til os. Ansættelsen er med til at markere vores voksende rolle som sparringspartneren, der kan guide kunden i alle projekts faser – både i planlægningen og i den praktiske udførelse.
Henrik

I starten af juni havde Henrik Lund første arbejdsdag på vores matrikel i Farum. Han tiltræder stillingen som teknisk supporter og bliver en del af det team, der servicerer og vejleder vores kunder på telefon og mail:

– Det er vigtigt for os at være mere end en producent, der ’bare’ sælger et produkt. Vi vil være kundens foretrukne sparringspartner, som svarer på spørgsmål om alt fra valg af afløb til korrekt montering. Derfor er vi utroligt glade for at kunne styrke vores tekniske salgsteam med ansættelsen af Henrik, lyder det fra vores adm. direktør, Henrik Handschuh.

VVS i DNA’et

Der er ingen tvivl om, at det er en erfaren herre, som tiltræder stillingen. Henrik Lund har i over to årtier slået sine folder i branchen. Senest hos entreprenøren Poul Sejr Nielsen og inden da Kemp & Lauritzen, hvor han var i 11 år.

Han fortæller:

– Jeg er uddannet VVS- og energimontør og har gennem tiden både været udøvende tekniker og siddet bag skrivebordet. Den kombinerede erfaring kan jeg i høj grad bruge i mit nye job, hvor det er vigtigt at kende til produkterne, fagsproget og de tekniske detaljer. Alt det nørdede, som nogen nok vil kalde det.

Henrik Lund ser særligt frem til at arbejde med de konkrete problemstillinger, som kunderne oplever:

– Jeg kan godt lide at arbejde løsningsorienteret, og det ligger mig derfor meget på sinde at servicere vores kunder, som tæller alt fra håndværkere til arkitekter, bygherrer og privatkunder, slutter han.

Skal du bruge en sparringspartner? Så find Henrik og resten af holdet her.

Pressekontakt

Kim Maretti, Marketing Manager
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk