Vi har gjort installationen af HighLine Custom Hjørne nemmere

Har du set, at vi har opdateret vores HighLine Custom Hjørne? Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er, at vores produkter er så nemme at installere som overhovedet muligt. Derfor vil vi gøre opmærksomme på, at vi har opdateret vores hjørneafløb, så løsningen indeholder et sænket panel, afstandsstykker og tilhørende lim.
29510200_155035950

Der er intet så frustrerende, som når installationen af en given løsning driller. Det ved vi. Derfor arbejder vi løbende på at optimere vores produkter, så de er så nemme at installere som overhovedet muligt.

Du har måske allerede bidt mærke i forandringerne. Ellers kan vi fortælle, at vi har givet vores HighLine Custom Hjørne en overhaling, når det kommer til funktionalitet og tilhørende hjælpemidler. Det overordnede design har vi ikke pillet ved.

Udfordringen med HighLine Custom Hjørne har tidligere været, at fliserne på det omkringliggende gulv skulle løftes op i niveau ved hjælp af fliseklæb. Det har vi løst ved at sænke panelet, så det ligger i niveau med den vandrette flange. Resultatet er, at det nu er langt nemmere at sikre, at gulvflisen passer til flisen på panelet. Helt uden brug af fliseklæb.


Korrekt afstand og skræddersyet lim

Vi har desuden gjort det muligt for dig at montere fliser på flangen eller på væggen med en flisetykkelse på 6-20 mm. For at optimere processen yderligere har vi i pakken vedlagt afstandsstykker, så du sikrer en afstand på 6 mm mellem flisepanel, vægflise og gulvflise.

Sidst, men ikke mindst, har vi pakket en skræddersyet lim, som giver den mest optimale vedhæftning mellem flise og stålet. Du kan selvfølgelig også bruge andre typer lim, men vi har testet denne grundigt og ved derfor, at den fungerer optimalt.

Se vores opdaterede montagevejledning her

Og kontakt os på +45 3910 1010 eller [email protected] for spørgsmål. 

Pressekontakt

Kim Maretti, Marketing Manager
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk