Verdens tætteste linjeafløb til moderne fliser

En af tidens store tendenser er at bryde normen, når det kommer til badeværelsesfliser. Det gælder bl.a. tykkere fliser på 20 mm. For at imødekommende denne trend har vi videreudviklet vores linjearmatur, så det også fås med en ekstra bred bagflange.
custom_big-tile_1600x920

Farvede fliser, mønstrede fliser, tynde fliser, tykke fliser. Det er over de seneste år blevet moderne at pynte sit badeværelse med nye typer fliser. 
Det gælder også flisernes tykkelse. Tidligere havde den typiske badeværelsesflise en tykkelse på 10 mm, men sådan er det ikke nødvendigvis længere.

– Vi ser en tendens til, at fliserne også vælges med en tykkelse på 20 mm. Derfor har vi videreudviklet vores linjeafløb, så det også kan bruges til de tykkere fliser, fortæller Lasse Lyck, byggeteknisk ansvarlig.
Vores standard linjeafløb et tilpasset 10 mm fliser på bagvæggen, men ved at rykke bagflangen på armaturet kan vi nu klare fliser på 20 mm i tykkelsen.

– Vores fornemmeste opgave er at kunne tilbyde håndværkerne løsninger, som stiller slutkunden tilfreds. Derfor er vi glade for at kunne udvide sortimentet med denne løsning, siger Lasse Lyck.

Er du i tvivl om, hvilket armatur, du skal vælge, så husk at du altid kan kontakte vores kundeservice, som er klar til at hjælpe dig. Kontakt os på 39101010 eller [email protected]

Her finder du datablad på et armatur med ekstra bred bagflange

Pressekontakt

Kim Maretti, Marketing Manager
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk