Unidrain i prisvindende projekt

Vinderen af den svenske pris – Bostadspris 2016 – er fundet. Prestigebyggeriet Katscha i Norrköping, Sverige løb med prisen. I bebyggelsen er der installeret flere designløsninger fra Unidrain, der fuldender bygningens unikke arkitektur.
norr-02

Unidrain har revolutioneret måden at bygge badeværelser på. Gulvafløbet er gået fra at være en praktisk foranstaltning i midten af brusenichen til et spændende designelement, der smyger sig langs væggen. Det giver fuld frihed til at designe badeværelset uden de tekniske begrænsninger, som traditionelle gulvafløb kan have.

Unidrains unikke løsninger vælges i dag til mange nybyggerier. Prestigebyggeriet Katscha i Norrköping, der netop har vundet den svenske pris Bostadspris 2016, er ingen undtagelse. Bebyggelsen roses af juryen for sin unikke arkitektur, der med sin form og dobbelte loftshøjde supplerer det enestående miljø ved Motala Ström og skaber sit eget rum i det industrielle landskab i Norrköping.

Et unik projekt som Katscha kræver alt andet end standardløsninger. Vores sæbehylde og linje- og hjørneafløb er installeret i lejlighedernes badeværelser, hvor de indgår som et stilsikkert designelement. Også vores individuelt tilpassede specialafløb er installeret efter købernes ønsker.

Vores specialafløb er en fleksibel løsning, der kan tilpasses ned til 10 mm nøjagtighed. Specialafløbene sammensættes af flere gulvafløb, så den ønskede længde opnås. Det åbner op for helt nye muligheder i designet af badeværelset.

Udforsk specialafløbets muligheder her

Pressekontakt

Marketing Manager
Kim Maretti
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk