Unidrain fuldender ønskehusene fra Skanlux

Byggefirmaet Skanlux vægter kvalitet og eksklusivitet højt i deres ønskehuse. Derfor har firmaet valgt Unidrains stilrene ClassicLine-løsninger som standard på badeværelserne.
csm_skanlux_Trend_sommerhus_044_low_d5c93957a0

Over hele landet finder du ønskehuse fra byggefirmaet Skanlux, der har specialiseret sig i eksklusive familieboliger og high-end sommerhuse. Går du ud på badeværelserne vil du sikkert se Unidrain mejslet ind i kanten på de enkle og stilrene gulvafløb.

– Vi har valgt Unidrains originale ClassicLine linjeafløb og hjørneafløb som standard i alle helårshuse og i vores moderne sommerhusserie Trend. Vores kunder efterspørger luksus og løsninger i høj kvalitet, så Unidrain er det perfekte match til os, siger Søren Milo, salgschef hos Skanlux og fortsætter:

– Vi går meget op i kvalitet og giver garanti for alle materialer. Det samme gør Unidrain. Det giver os og vores kundertryghed. Alle kender Unidrain og ved, at det er et godt brand.

I Skanlux’ helårshuse og sommerhusene i serien Trend, som er high-end sommerhuse, er ClassicLine valgt som standard. Køberne har dog også mulighed for at opgradere til den eksklusive HighLine serie, hvor risten er erstattet af et smalt panel. 

-Løsningerne er gennemtænkt fra ende til anden. Designmæssigt er vi faldet for det enkle, stilrene og eksklusive look, som har en stor betydning for helhedsindtrykket, slutter Søren Milo af. 

Fotos: @Skanlux
http://www.skanlux.dk/

Pressekontakt

Marketing Manager
Kim Maretti
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk