Unidrain fortsætter stærkt samarbejde med eurodan-huse

Unidrain har underskrevet endnu en treårig samarbejdsaftale med eurodan-huse og fortsætter dermed som fast leverandør af designer linjeafløb til én af landets største producenter af typehuse.
Eurodan_HHA

I mere end et årti har Unidrain og eurodan-huse stået hinanden forretningsmæssigt nær, og med en forlænget aftale i hus kan de to brands bygge videre på det stærke samarbejde.

 Samarbejdet med Unidrain strækker sig over mange år. Vi har fundet en god vej, og den udvikling vil vi naturligvis gerne fortsætte, fortæller administrerende direktør hos eurodan-huse Thomas Dahl.

– Nogle af de tiltag, som indgår i vores nye samarbejde, er blandt andet opgradering af showroom og her giver det rigtig god mening at tænke langsigtet, fortsætter administrerende direktør hos Unidrain Henrik Handschuh.

Et fundament af fælles værdier

Det gode samarbejde bygger på et fundament af solide værdier, der binder både brands og store ambitioner sammen.

– Eurodan-huse er en stor og vigtig spiller på det danske typehusmarked. Deres sans for kvalitet og design matcher vores profil rigtig godt. Derudover er vi begge store virksomheder med danske rødder, og vi sætter stor pris på langsigtede relationer, siger Henrik Handschuh.

Tæt og langvarigt samarbejde har stor betydning

Det går stærkt i byggebranchen, og det kan man hos både Unidrain og eurodan-huse nikke genkendende til. Derfor bliver der nok at se til på den vækstrejse, de to stærke virksomheder skal ud på sammen.

Unidrain er standard i alle eurodan-huses løsninger, så på hovedkontoret i Glostrup kan man se frem til fortsat at være med til at realisere rigtig mange familiers boligdrømme. Både Unidrains eksklusive tilbehørsserie Reframe og den elegante GlassLine vil være fremtidige tilvalg for eurodan-huses kunder.

Hos Unidrain er man overbevist om, at det tætte samarbejde har betydet en større tryghed for eurodan-huses konsulenter i forhold til at kunne rådgive sikkert og professionelt om Unidrains løsninger.

– Vi er stolte af at være en del af eurodan-huses vækstrejse, og vi er glade for fortsat at være med til at tilføre eksklusivitet og godt design i danske badeværelser for kommende generationer, afslutter Henrik Handschuh, administrerende direktør hos Unidrain. 

Pressekontakt

Kim Maretti, Marketing Manager
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk