Talentlegat sætter igen fokus på branchens bedste

For andet år i træk hædrer Unidrain byggebranchens største talent med et legat på 25.000 kr., der kan søges af både studerende og færdiguddannede. Ansøgningsfristen er senest den 1. april 2020, så det er på høje tid at komme i gang.
Unidrain_legat_2020_1600x1000

De seneste par år er det blevet slået fast med syvtommersøm, at vi i fremtiden kommer til at mangle faglærte herhjemme. Helt op mod 70.000 i 2025, lyder en prognose. De unge vælger andre og længere uddannelser, og det vil få store konsekvenser for byggeriet, hvis ikke kurven knækkes.

Derfor har Unidrain lanceret et talentlegat på 25.000 kr. i forbindelse med vores 15-års jubilæum sidste år. Og det uddeler vi igen i år. Vores adm. direktør Henrik Handschuh forklarer: 

– Vi vil gerne være med til at booste den faglige stolthed i byggeriet og hædre dem, der gør eller kan noget særligt. Legatet kan søges af alle, både færdiguddannede og folk under uddannelse, så længe man beskæftiger sig med byggebranchen. Vi kan på det kraftigste opfordre til, at man sender en ansøgning af sted, lyder det fra adm. direktør Henrik Handschuh.

Sådan søger du 

For at komme i betragtning som legatmodtager anno 2020 skal du sende en kort ansøgning, som indeholder følgende:

 • En kort beskrivelse af, hvilken uddannelse, efteruddannelse, studierejse eller lign. støtten skal bruges til
   
 • Et anslået budget over ovenstående
   
 • Dokumentation for håndværkeruddannelsen
   
 • Evt. anbefaling
   

Læs mere på legat og udfyld skemaet senest den 1. april 2020. Ansøgerne får ultimo april besked på, om de er udvalgt til at modtage støtten, og beløbet udbetales kort tid herefter.

Pressekontakt

Kim Maretti, Marketing Manager
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk