Stilrene luksusboliger med styr på sikkerheden

De nye Fænøsundhuse i Middelfart har fokus på gode materialer og sikre løsninger.
stilrene-luxusboliger_1600x1000

På en gammel kirkegård i Middelfart er TC Anlæg i gang med at anlægge en række eksklusive familieboliger med udsigt ud over Lillebælt. Husene er på 204 m2 og indrettet med danske kvalitetsmaterialer. 

“Det har været vigtigt for os at finde nogle materialer, der matcher den eksklusive beliggenhed, vi har her lige ved Lillebælt. Det skulle være materialer, som har en lang levetid og minimalt vedligehold” fortæller Torben Clausen fra TC Anlæg.

TC Anlæg har haft særligt fokus på badeværelserne i de nye boliger. Netop badeværelset er i de senere år gået fra at være et udelukkende funktionelt rum til at blive et wellness rum, hvor man trækker sig tilbage fra familien og nyder stilheden.

Mangelfulde vådrumsmembraner, utætte installationer og forkert installerede afløb koster hvert år danske boligejere flere tusind kroner Samtidig er badeværelset det rum i boligen, hvor der er størst risiko for vandskader. Derfor var det vigtigt for TC Anlæg at få en gennemført sikker løsning til boligens dyreste rum. De rådførte sig med VVS’eren på projektet for at få en sikker og æstetisk løsning. Her var anbefalingen at bruge Unidrains GlassLine løsning til de nye badeværelser.

“Vi foreslog Unidrains GlassLine løsning, fordi det er en sikker og flot løsning. GlassLine er en færdig løsning med afløb og brusevæg i ét. Du monterer det hele samlet i en ramme, der støbes ned i gulvet. I rammen er det indbygget fald, så man ikke behøver at måle faldet op” fortæller Flemming Jørgensen fra GK Rør.

GlassLine modellen er en sikker vådrumsløsning, som både sørger for det rigtige fald i brusekabinen og modvirker skimmeldannelse. Glasvæggen sættes nemlig ned i en skinne med flanger, der sørger for, at samlingerne ikke er i kontakt med vand eller fugt, der kan danne skimmel.
“GlassLine holder fugten på afstand og er samtidig en pæn løsning, hvor alle dele er tænkt sammen og passer sammen” slutter Flemming Jørgensen.

stilrene

Pressekontakt

Kim Maretti, Marketing Manager
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk