Spektakulært Olafur Eliasson-byggeri har Unidrain på badeværelserne

Det unikke Fjordenhus i Vejle er spektakulært på flere forskellige måder: Det er placeret på en lille ø i fjorden, det er bygget op af cirkler og ellipser, kunstneren Olafur Eliasson står bag – og så har det Unidrain gulvafløb på badeværelserne.
csm_Fjordenhus_outside_1600x920_5bcfc9baf5

Foto: Anders Sune Berg

Omringet af vand troner Vejles nye havnebygning som et skulpturelt monument bestående af fire sammenhængende cylindre. Arkitektur og kunst forenes på fineste vis og skaber et Gesamtkunstværk og en fuldt funktionel bygning på én og samme tid.
 

Den spektakulære bygning går under navnet Fjordenhus og er designet af den dansk-islandske kunstner Olafur Eliasson og hans studio. Ud over at være et af Vejles nye vartegn er bygningen hovedkvarter for investeringsselskabet Kirk Kapital.


Et unikum af skræddersyede løsninger

Der er ingen tvivl om, at Fjordenhus er sin helt egen. Det omkringliggende fjordvand reflekteres i det specialglaserede murværk i både røde, grønne og blå nuancer. Samtidig gennemstrømmes stueetagen, som er åben for offentligheden, af de dybblå bølger.

De fleste af løsningerne i bygningen er specialdesignede. Det tæller alt fra lamper til mursten og skriveborde. Også afløbene i personaleomklædningsrummene er skræddersyede til formålet. Her har arkitekterne bag, Ravn Arkitektur, nemlig valgt Unidrains HighLine Custom linjeafløb:

– Vi har leveret 12 HighLine Custom til Fjordenhus. Det er en løsning, hvor afløbet stort set bliver skjult med en flise efter eget valg. Det er kun de helt smalle åbninger, hvor vandet løber ned, som er synlige, fortæller Carsten Brandt, salgskonsulent hos Unidrain.

Han fortsætter:

– Custom vælges typisk, når kunden ønsker en luksuriøs løsning, som giver et elegant helhedsindtryk på badeværelset. Og det er præcis den luksusoplevelse man får, når man træder ind i omklædningsrummene i det unikke Fjordenhus.

Læs mere om vores Custom løsning her

Pressekontakt

Kim Maretti, Marketing Manager
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk