Specialløsninger og nem udførelse sikrer et godt resultat på badeværelset

Hvad er det vigtigste, når badeværelser til projekter skal indrettes? Funktionalitet, design og et sikkert slutresultat, når håndværkerne er færdige, er ifølge den danske designer Flemming Lindholdt det vigtigste.
Flemming-Lindholdt_400x230

Flemming Lindholdt har igennem mange år arbejdet med badeværelsesløsninger til projekter og har brugt Unidrains produkter minimum 100 gange. Gode erfaringer og de mange forskellige muligheder har gjort, at han netop altid vælger Unidrain, hvor noget så simpelt som et afløb faktisk kan være med til at højne det samlede design på badeværelset.

– Lige nu er store fliser meget populære. Det giver indtryk af, at man har én stor flade, og rent designmæssigt får det et finere udtryk, når fladen ikke bliver brudt. Med Unidrains mange specialløsninger kan man tænke afløbet ind i det samlede design og supplere med matchende hylder og bruseskraber fra Reframe Collection. Det er med til at gøre brusenichens færdige udtryk langt mere eksklusivt, siger Flemming Lindholdt, der i mere end 20 år har arbejdet med Unidrains løsninger i projekter i særligt de nordiske lande samt England.

En anden fordel ved Unidrain er, at man har mulighed for skræddersy designet, eksempelvis ved at integrere flisen i afløbet, så vandet nærmest syner af at forsvinde ned i ingenting, samt at afløbet flugter langs væggen. Det gør også, at byggeprocessen bliver langt lettere at udføre for håndværkerne.

– Faldet i brusenichen går kun ned i en retning, og ikke fra alle sider, som ved et normalt afløb. Det skaber både et flot udtryk, mens håndværkerne skal skære langt færre snit, og du kan derfor være mere sikker på, at det færdige resultat bliver godt og uden fejl, udtaler Flemming Lindholdt fra sit Design Studio i det centrale København.

Han fremhæver desuden, at man kan anvende samme skabelon for afløbet, selvom der for eksempel skal indrettes 12 forskellige badeværelsesdesign på et hotel. Skulle arkitekten eller designeren ved en fejl komme til at konfigurere noget forkert, er der i dag så stor viden om Unidrains produkter, at håndværkerne typisk vil fange fejlen. 

– Det giver en tryghed, og netop fordi Unidrain er så nemt at arbejde med og tilføjer så høj designmæssig værdi, bliver jeg ved med at vælge deres afløb. Jeg har fulgt med i udviklingen siden Unidrain kom på markedet, og løsningerne bliver kun mere og mere cool, fortæller Flemming Lindholdt. 

Pressekontakt

Marketing Manager
Kim Maretti
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk