Specialdesignede løsninger giver unikke muligheder

Skræddersyede løsninger er en af Unidrains kernekompetencer. Ekstra lange afløb, forskellige overflader og fliser, der matcher badeværelsesgulvet er blandt de mange eksklusive designmuligheder.
Custom_bespoke_unidrain1600x1000

Det perfekte badeværelse kræver perfekte løsninger ned til mindste detalje. Det er vi blevet mere bevidste om herhjemme, hvor specialdesignede løsninger oftere vinder indpas.

– Vi ser en klar tendens til, at efterspørgslen på specialdesign stiger. Både privatforbrugere og det professionelle marked går efter løsninger, som passer præcis til det enkelte badeværelse. En gang var vi danskere meget forsigtige og holdt os til de sikre standardløsninger, men det er ikke tilfældet længere. Vi er blevet mere modige og stilbevidste, siger Henrik Handschuh, salgschef hos Unidrain.

Fra byggesten til kundetilpassede løsninger

Hos Unidrain har vi tilpasset os markedet. Derfor leverer vi et væld af specialdesignede løsninger, som sikrer sammenhæng og rene linjer på badeværelset.
– Vores afløb er byggesten, som ud fra forskellige kombinationsmuligheder bliver til kundetilpassede løsninger. Vi kan f.eks. levere afløb, som fås i alle ønskelige længder, har en helt speciel flise til at skjule renden eller kommer i en moderne overflade. De mange muligheder gør, at man kan opnå det perfekte badeværelse og en ensartethed som aldrig før, fortæller Henrik Handschuh.
– Hvis kunden har valgt et armatur i messing, og gerne vil køre messinglooket hele vejen igennem, kan vi levere et afløb med messingoverflade. Eller er valget faldt på et marmorgulv, kan vi levere en løsning, hvorpå man kan montere en marmorflise og opnå et næsten usynligt afløb. Det er vigtigt for os at være tro overfor materialer og designlinje, fortsætter han.

Fleksibilitet og online beregning

Unidrains specialafløb er meget fleksible løsninger til badeværelser i alle størrelser. Afløbene afviger nemlig fra standardmålene og kan fås i præcis den længde, der ønskes.
– Flere og flere efterspørger den meget fleksible customized løsning. Afløbene sammensættes af flere forskellige gulvafløb, og med vores online konfigurator kan man finde frem til det helt rigtige specialafløb, siger Henrik Handschuh.
Du finder beregneren her: special eller læs mere om vores specialafløb her 

Pressekontakt

Kim Maretti, Marketing Manager
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk