Sommerhuset skal også forkæles

Glem alt om blomstrende gardiner, amagerhylder og hæklede duge. Sommerhuset skal være moderne og designlækkert ned til mindste detalje - også på badeværelset, hvor funktion og design skal være fra øverste hylde.
Unidrain-Milinge-096_1600

Sommerhussæsonen nærmer sig, og snart myldrer danskerne på landet. Tiden, hvor turen gik til interimistiske bræddehytter med blomstrede gardiner og aflagte møbler fra helårsboligen, er for længst forbi. Danskerne bruger flere og flere penge på deres sommerhuse, der moderniseres og indrettes til luksuriøse afslapningspaladser med luksus fra havelågen og hele vejen ind til sove- og badeværelse.

De flotteste badeværelser i verden

Claus Nielsen er én af dem, der glæder sig til at nyde sommeren i et nyindrettet sommerhus med lækre detaljer og æstetisk design. For afslapning foregår allerbedst, når omgivelserne indbyder til det, mener han.

– Vi har lagt rigtig mange tanker og ressourcer i vores sommerhus. Det skal være et sted, vi kan slappe af og ikke have nogen hængepartier. Og det gælder selvfølgelig også badeværelset, hvor detaljerne er lige så velovervejede som i resten af huset. Da vi så Unidrains løsning, vidste vi med det samme, at det var det, vi ville have. Det er de lækreste produkter på markedet, både hvad angår design og funktionalitet, og vi har fået de flotteste badeværelser i verden, fortæller Claus Nielsen.

Tid til afslapning i smukke rammer

Ud over at modtage roser for deres gennemtænkte design, er Unidrain også kendt blandt fagfolk for den suveræne kvalitet og funktionalitet. Og det er også vigtigt for sommerhusejerne, der ikke orker at skulle i gang med værktøjskassen, når de endelig har tid til at slappe af. 

Den tendens bekræfter arkitekt og professor, Anne-Mette Hjalager. Hun har forsket i danskernes sommerhusvaner og nikker genkendende til, at danskerne vil have moderne sommerhuse, der fungerer.

– Vores ønsker til en tur i sommerhuset er ikke længere en halvprimitiv ferieoplevelse. I dag vil vi have oplevelsessommerhuse og afslapning i lækkert indrettede omgivelser. Vi gider ikke, at der lurer potentiel dårlig samvittighed i alle afkroge, med afskallet maling, en græsplæne, der skal slås, og træværk, der skal males. Det kan ses, hvis man tager en køretur rundt i de fleste danske sommerhuskvarterer, fortæller Anne-Mette Hjalager.

Claus Nielsen fik med råd og vejledning fra Unidrain installeret producentens HighLine gulvafløb og elegante GlassLine brusevæg. Og Unidrains produkter rummer uendelige muligheder, der passer ind i ethvert sommerhusbadeværelse, der skal have et lækkert, moderne look.

Pressekontakt

Marketing Manager
Kim Maretti
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk