Skab et luksusbadeværelse som på charmerende Nobis Hotel

Masser af plads og et rum til forkælelse. Det er nøgleordene for badeværelset anno 2018, som vi danskere higer efter at opholde os i – både i hjemmet og når vi bor på hotel. Her får du lidt inspiration til at skabe luksusbadeværelset som på et af Københavns mest eksklusive hoteller.
csm_Unidrain_Nobis_Hotel_2_1600x1000_575fd69f3f

Badeværelset er et af de rum i boligen, som har udviklet sig allermest i tidens løb. Fra at være et toilet i gården kom det senere ind i boligen som et forstørret kosteskab. I dag er det et rum, de fleste er stolte af at vise frem. Der er unægteligt sket en forandring.

Badeværelset er ikke længere et rum, vi har af praktiske årsager. Det er et rum, hvor vi har lyst til at opholde os længe; et rum med masser af plads, hvor vi kan forkæle sig selv. Badeværelset skal emme af luksus og wellness.

Badekar, marmorfliser og skandinavisk elegance

Hemmeligheden bag et moderne luksusbadeværelse skal findes i materialevalget, de skræddersyede løsninger og den overordnede designstil.

På det nyrenoverede Nobis Hotel i indre København findes en lang række af slagsen. Her byder de 100 hotelværelser nemlig på luksusbadeværelser, som er ganske misundelsesværdige.

Badeværelserne er kendetegnet af store badekar, store marmorfliser og skandinavisk elegance. Tre af tidens hotteste trends, som kræver plads og giver fornemmelsen af velvære. Sammen skaber de tre elementer et rum, hvor vi kan forkæle os selv. Præcis som var vi på et wellness-ophold.

Samtidig er minimalisme og en stringent designlinje kendetegnende for badeværelserne, hvor den skandinaviske designstil er afgørende. Et stort, enkelt spejl pynter over vasken, mens brusenichen er afgrænset med en stilren glasplade. Vandet falder som regndråber ud af det store brusehoved og lander på marmorfliserne forneden, inden de forsvinder ned i det skræddersyede afløb.

Skræddersyede afløb

Specialdesignede løsninger gør tidens mest trendy badeværelser helt unikke. På Nobis Hotel har Unidrain leveret designerafløb til hotellets brusenicher efter ønske fra arkitekterne.

20 badeværelser på hotellet er særligt store, og det kræver ekstralange afløb på over to meter. Her har Unidrain leveret specialafløb, som er lavet efter mål fra kunden. De øvrige 80 badeværelser har fået Unidrain-linjeafløb med den såkaldte Custom-løsning, hvor den klassiske Unidrain-rist i stål er skiftet ud med samme marmor som i resten af badeværelset. Denne løsning gør afløbet næsten usynligt.

Skræddersyede løsninger, som sætter en streg under den eftertragtede wellness-oplevelse, vil vi have på badeværelset anno 2018.

Læs mere om Unidrains specialafløb her

Pressekontakt

Kim Maretti, Marketing Manager
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk