Skab det fuldendte badeværelse med store fliser og linjeafløb

Store fliser har erobret badeværelser verden over og er blevet synonym med luksus og overskud. Men de store formater gør det svært at få det helt rigtige fald, medmindre du bruger et linjeafløb placeret oppe ad væggen.
Unidrain---Fredensborg-052

Rå overflader, naturmaterialer og et personligt touch ned til mindste detalje. Badeværelset er blevet et af boligens mest intime rum, hvor vi udtrykker vores personlighed med levende lys, luksuriøse håndklæder på knagerne og planter i vindueskarmen. Fornemmelsen af ro og overskud fuldendes af de store fliser på gulv, vægge og i brusenichen, der skaber et harmonisk udtryk. 

De store fliser har for alvor indtaget badeværelset de seneste ti år i takt med, at Unidrains originale linjeafløb har vundet frem. Ja, det stilrene design er nærmest en forudsætning for de store formater. For det er langt sværere at lede vandet væk med et traditionelt afløb i gulvet, fortæller byggeteknisk ansvarlig i Unidrain Lasse Lyck: 

– Et traditionelt afløb kræver et fald fra alle fire hjørner af nichen, og det er meget svært, ja næsten umuligt at forene med de store fliseformater. Unidrains linjeafløb er derimod placeret langs væggen, så der kun skal konstrueres et fald fra én side. Det gør det meget nemmere at montere de store fliser med det korrekte fald, så vandet ledes væk fra de fugtfølsomme konstruktioner, siger Lasse Lyck, byggeteknisk ansvarlig hos Unidrain.

Unidrains originale linjeafløb er tegnet og udviklet af arkitekten Claus Dyre, der ikke kun tænkte design og funktionalitet ind i sin banebrydende opfindelse. Han var også optaget af at finde en sikker løsning, der ville gøre op med de mange fejl og mangler, der var i forbindelse med montering og installation af afløb på badeværelserne. Derfor er Unidrains linjeafløb udstyret med et sæt patenterede stålflanger, der sikrer, at vandet holdes væk fra badeværelsets mest kritiske områder.

– Hos Unidrain er sikkerhed alfa omega. Derfor er vores linjeafløb 100 pct. vandtætte og med til at holde badeværelset frit for fugt- og vandskader, slutter Lasse Lyck.

Pressekontakt

Kim Maretti, Marketing Manager
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk