Sikkert design til sunde lejligheder

Det almene boligbyggeri Sorgenfrivang II gennemgår en omfattende energirenovering til 391 mio. kr. Beboerne kan se frem til moderne DGNB-certificerede lejligheder med Unidrains ikoniske linjeafløb på badeværelset.
Sorgenfrivang2_linjeafloeb_classic_600X

NCC er i fuld gang med en stor energirenovering til 391 mio. kr. af Sorgenfrivang II i Sorgenfri. Projektet er tegnet af Domus Arkitekter og er det første i Danmark, der har fået bæredygtighedscertificeringen DGNB. Det almene boligbyggeri fra 1950’erne består af tre 14-etagers boligblokke med 429 lejemål, som bliver gennemrenoveret fra yderst til inderst. Beboerne kan derfor se frem til mere moderne og sunde lejligheder med et lavere energiforbrug. 

Ud over sunde DGNB-certificerede lejligheder kan beboerne også glæde sig nye badeværelser – selvfølgelig med det ikoniske linjeafløb fra Unidrain. 

– Beboerne i Sorgenfrivang II får nogle smukke og enkle badeværelser i stil med de oprindelige bygninger, men med en moderne fortolkning. Unidrains design passer godt ind i den klassiske modernistiske stil, som præger rummet. Der er fokus på enkelthed og funktionalitet, og her er Unidrains linjeafløb velegnede. Vi bruger de lineære afløb i mange af vores projekter med stor tilfredshed, forklarer arkitekt MMA Jesper Ingemann Mogensen fra Domus Arkitekter.

Unidrains salgschef Henrik Handschuh fortæller om det originale linjeafløb:

– Vores originale design oplever til stadighed stor popularitet. Når vores oprindelige linjeafløb ClassicLine bliver valgt til alment boligbyggeri, vidner det om den store efterspørgsel på flot design og kvalitetsløsninger, selv når der er tale om projekter med en lidt mere stram økonomi. 

Det kan godt betale sig at vælge kvalitetsløsninger til renoveringsprojekter. Særligt på badeværelser er det vigtigt, da der er stor risiko for vådrumsskader, hvis ikke der vælges en sikker løsning. Unidrains linjeafløb er designede med patenterede vægflanger, der sikrer en 100% vandtæt løsning, så risikoen for reklamationer og fugtskader minimeres. 

Billedkreditering: Domus Arkitekter. Som den første boligrenovering er projektet kvalitetsstemplet med en DGNB-certificering. Det er Domus Arkitekter, der står bag certificeringen. 

Pressekontakt

Kim Maretti, Marketing Manager
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk