Relancering af Unidrain Kvadrat: Vi har gjort det nemmere for dig

Unidrains kvadratiske afløb relanceres i fire praktiske pakkeløsninger. Det betyder, at du ikke skal bruge tid på at plukke dele af sortimentet fra hylderne. I pakkerne medfølger blandt andet lim, rørreduktioner, vandlås og en udførlig vejledning, som gør det nemmere for dig i installationen.
csm_kvadrat_custom-10x10_violet-bathroom_reframe-black1600x1000_7752453e69
Samme høje kvalitet, nu som pakkeløsning

Unidrain Kvadrat startede ligesom vores linjeafløb som enkeltdele, vvs’eren selv kunne sammensætte alt efter den enkelte opgave.

– Markedet har efterspurgt en mere simpel løsning, så Kvadrat er i dag skåret helt ind til benet. Vi tilbyder nu fire komplette Kvadrat-pakker, som blandt andet giver dig markedets laveste byggehøjde, en elegant 10×10 fliseafslutning samt en klassisk 15×15 rist og ramme, fortæller Jonas Littau, der er produktingeniør hos Unidrain.

Lav indbygningshøjde og 10×10 fliseløsning

To ud af de fire pakkeløsninger er med Custom 10×10-fliseløsning og det er blandt andet med denne yderst diskrete Custom 10×10-løsning, at Unidrain adskiller sig fra andre udbydere på markedet af kvadratiske afløb.

– Mange ser en fordel i at skjule afløbet og kun efterlade en 6 mm synlig luftspalte i fliserne, uddyber Jonas Littau.

Den lave indbygningshøjde, som kendetegner to af pakkerne, er endnu en fordel ved de nye Kvadrat pakker. Den lave indbygningshøjde medfører, at monteringen bliver både nemmere og hurtigere. Især renoverings- og ombygningssager kan nyde godt af en lavere afløbsinstallation, som er lettere at indbygge i et eksisterende gulv og i selve etageadskillelsen.

Det nye Kvadrat afløb lever naturligvis op til alle krav og standarder i byggelovgivningen.

Unidrain til hele huset

– Med de nye Kvadrat-pakker har vi et stærkt supplement til vores portefølje af produkter, herunder det lineære gulvafløb. Relanceringen understøtter således fortællingen om Unidrain som én samlet løsning til badeværelset. Eller hele dit hus for den sags skyld.

– Vi er klar over, at vi ikke er alle vvs’eres førstevalg på kvadratiske afløb. Det er okay. Men vi ved, at vi blandt mange står rigtig stærkt sammen med vores linjeafløb. Vi kan tilbyde hele pakken og mere til, afslutter Jonas Littau.

Læs mere om: Kvadrat sampak

Kontakt os på +45 3910 1010 eller [email protected] for spørgsmål.

Pressekontakt

Kim Maretti, Marketing Manager
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk