Reframe Collection modtager international prestigepris

Vores tilbehørsserie Reframe Collection by Unidrain tildeles endnu en international og ganske eftertragtet pris: German Design Award 2019. Prisen går til to af seriens produkter, som er med til at skabe en elegant designlinje på badeværelset.
csm_Reframe_Soapshelf_awards_1600x1000_4453385a53

For lidt over et år siden lancerede vi en eksklusiv tilbehørsserie til badeværelset: Reframe Collection. Sidenhen er serien ikke gået helt ubemærket hen. Den er nemlig blevet belønnet med designpriserne Good Design Award og iF Design Award. Og nu kan vi med stolthed føje endnu en international designpris til samlingen.

En anerkendelse på vores rejse

German Design Award 2019 går mere specifikt til vores sæbehylde med tilhørende bruseskraber og toiletbørsten i Reframe Collection-serien.

– Vi er meget beærede over at modtage prisen og få anerkendelse for en serie, som vi har lagt mange ressourcer i. Unidrain befinder sig i øjeblikket på en rejse, hvor vi ønsker at udbrede kendskabet til os globalt og være firstmovers i branchen. Vi føler, at prisen er med til at understrege, at vi gør noget helt rigtigt på den her rejse, fortæller Birgitte Arendsdorf Olsen, marketingchef.

Derfor løber Unidrain med prisen 

Ifølge juryen belønnes produkterne for deres på én gang innovative og funktionelle design kombineret med et elegant materialevalg. Om sæbehylden fortæller komitéen:

– Produktet kombinerer to funktioner – en sæbehylde og en bruseskraber – i et strømlinet design med elegante materialer. Resultatet: En yderst stilfuld og kvalitetssikker løsning.

Toiletbørsten, som både fås i en væghængt og stående udgave, udmærker sig ved at være en æstetisk pæn løsning:

– Børstens metaloverflade udstråler både nøjagtighed og høj kvalitet. Det gør løsningen til en elegant accessory, som ikke behøver blive gemt af vejen. Et meget elegant produkt, hvis funktionalitet også imponerer.

Reframe Collection består desuden af en toiletrulleholder, håndklædekroge og håndklædestang. Samtlige produkter fås i en række forskellige overfladefarver.

Læs mere om Reframe Collection her

Pressekontakt

Kim Maretti, Marketing Manager
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk