Prisvindende strandspa vælger Unidrain

Marienlyst Strandhotel i Helsingør har udvidet deres palette af wellnessfaciliteter med en 1.600 kvadratmeter stor strandspa. Den har ét klart formål: at bringe gæsterne tættere på naturen ved at bryde grænsen mellem inde og ude. Til det formål har hotellet blandt andet valgt vores linjeafløb i messing.
csm_Unidrain_Marienlyst_1600x1000_7a05ad0e68

På kanten af Øresund og med udsigt til Helsingborg ligger det 150 år gamle Marienlyst Strandhotel. Den 6. januar 2018 kunne hotellet i Helsingør klippe den røde snor til en luksuriøs strandspa efter to års udvikling. Og nu har spaen for nyligt høstet anerkendelse for sine luksusfaciliteter med en Danish Beauty Award 2019 i kategorien ’Årets Spa’.

Det 1.600 kvadratmeter store spaområde med både indendørs og udendørs faciliteter er designet med ét klart formål: at bringe gæsterne tættere på naturen. Én af de hovedansvarlige bag den opgave er Jan Mortensen, som er ansat af Marienlyst Strandhotel og har været udførende VVS-installatør og teknisk ansvarlig på opgaven:

– Målet med designet af spaen er, at inde- og udeoplevelsen smelter sammen for gæsterne. Og eftersom vi har at gøre med en spa, spiller vådrumsinstallationer såsom afløb en central rolle for det for det overordnede udtryk, fortæller Jan Mortensen, som desuden er indehaver af VVS-firmaet Varmeforretningen.

Særlige materialer til en særlig spa

Han forklarer videre, at spaens naturomgivelser har spillet en afgørende rolle for valget af materialer til både afløb og armaturer. Det har resulteret i en fin kombination af varme nuancer:

– I vores valg af afløb og armaturer har vi lagt vægt på, at vi ikke bygger en almindelig spa. Vi bygger en strandspa. Derfor har vi forsøgt at genspejle den omkringliggende strand og kystlinje, hvor solen giver et fint spil i vandet. Vi har blandt andet valgt Unidrains linjeafløb i messing til spaens indgangsparti og omklædningsrum.

De eksklusive linjeafløb er med til at give spaen sit luksuriøse udtryk. Og det er heldigvis også noget, gæsterne bider mærke i, forklarer Jan Mortensen:

– Vi har fået rigtig god respons fra gæsterne. De er begejstrede for æstetikken og materialevalget og synes, det bidrager til en eksklusiv aura. Der er ingen tvivl om, at den feedback er vigtig for os, når det netop er Marienlyst Strandhotels mål altid at udbyde en eksklusiv wellnessoplevelse for gæsterne.

Linjeafløb både i spa og på hotel 

Det er ikke kun i spaområdet, at hotellet har valgt vores linjeafløb. Også på hotellets mange værelser, som for nyligt har været under renovering, finder man ClassicLine Column-afløb.

– Marienlyst Strandhotel og den tilhørende spa er indbegrebet af luksus og velvære. Derfor er det selvfølgelig dejligt, at de har valgt vores afløb som en del af oplevelsen. Ud over det æstetiske i det er der også et funktionelt aspekt, der bliver løst. Linjeafløbene gør nemlig både vedligeholdelsen nem og højner sikkerheden, når det kommer til vådrumsskader. Det er oplagt for hoteller, hvor mange gæster hele tiden checker ind og ud, afslutter vores arkitektrådgiver Dennis Bagge.

Læs mere om HighLine Colour her

Pressekontakt

Kim Maretti, Marketing Manager
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk