Prisregn over Unidrain

Unidrains opfinder Claus Dyre har for nyligt modtaget Villum Fondens bygningskomponentpris for opfindelsen af Unidrain afløbet. Nu er Unidrain blevet belønnet med endnu en designpris - denne gang i Tjekkiet.
prisregn-velux-fonden_ClausDyhr_1600x1000

“Vi er glade for den store anerkendelse, Unidrain har høstet på det seneste. Det viser, at det godt kan betale sig at gå i detaljen med designet og gøre sig umage for at levere hverdagsløsninger, der løfter oplevelsen.” siger Unidrains administrerende direktør Peter Secher.

Den tjekkiske pris uddeles af magasinet Obklady, dlažby,sanita. Prisen gives til nye interessante produkter, der tilbyder unikke løsninger på velkendte problemer. Unidrain får prisen som årets produkt af en enig fagjury, der består af professionelle folk fra bygge- og anlægsbranchen. Juryen fremhæver Unidrains innovative og tidsløse design og pointerer, at linjeafløbet gør det muligt at bruge store fliser i badeværelset og bevare det elegante look.

“Unidrain er design og funktionalitet tænkt sammen i et enkelt strømlinet produkt. Det er nordisk design, når det er bedst. Derfor er Unidrain meget populært i Norden. Vi ser dog også, at Unidrain vinder mere og mere frem i resten af verden. Det er den tjekkiske pris et rigtigt godt eksempel på. Vi håber, at prisen vil være med til at bane vejen for dansk design i en del af Europa, Danmark normalt ikke kigger imod.” slutter Peter Secher.

Oplev også Unidrains hjørneafløb.

Pressekontakt

Kim Maretti, Marketing Manager
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk