P-vandlåsen der bryder standarderne

Hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med den, så lad os præsentere dig for den: P-vandlåsen, som både er vedligeholdelsesfri, har ekstrastor kapacitet og garderer mod lugtgener fra afløbet.
ill_18500075

– Vi oplever, at mange VVS’ere bruger den løsning, de er vant til, da det er det mest bekvemme. Og det er meget forståeligt. Men vores motto er, at man skal bruge det rette produkt til den rette situation. Det gælder også den vandlås, man kobler på linjeafløbet, siger Lasse Lyck, byggeteknisk ansvarlig, og fortsætter:

– Håndværkerne bruger ofte den samme standardiserede vandlås. Det skyldes, at det er den billigste og nemmeste løsning nu og her. Men på den lange bane er det langt fra sådan, det forholder sig. Derfor har vi udviklet en P-vandlås, som i de fleste tilfælde vil være den mest fordelagtige løsning.

– Man skal være opmærksom på, at P-vandlåsen er højere end en almindelig vandlås og dermed kræver en konstruktionshøjde på omkring 200 mm. I langt de fleste tilfælde er der rent faktisk plads, og her anbefaler vi altid vores P-vandlås, som er lavere end de fleste andre tilgængelige på markedet.

Vedligeholdelsesfrihed og stor kapacitet

P-vandlåsen er fordelagtig, da den først og fremmest er så godt som vedligeholdelsesfri.

Lasse Lyck fortæller:

– I modsætning til andre vandlåse skal den ikke rengøres hver 4.-6. uge. Med mindre afløbet uhensigtsmæssigt proppes med ting, der ikke hører til i et badeværelsesafløb, vil det være stort set vedligeholdelsesfrit de første mange år. Det skyldes konstruktionen af røret, som betyder en øget kapacitet, og at afløbet kan klare store mængder vand.

Kombinationen af disse to ting er en stor fordel i professionelle sammenhænge. Det gælder bl.a. på hoteller og i omklædningsrum, hvor brusenicherne anvendes hyppigt og derfor skal kunne klare mest muligt længst muligt.

Endegyldigt farvel til lugtgener

Endnu en fordel ved P-vandlåsen er, at man kan være sikker på, den klarer sit overordnede formål med bravur: Den sikrer mod lugtgener.

– Med P-vandlåsen er man garderet mod lugtgener. Det hænger igen sammen med kapaciteten og rørets udformning, forklarer Lasse Lyck.

Hent datablad på P-vandlåsen her (1850.0075)

Pressekontakt

Kim Maretti, Marketing Manager
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk