Opfordring til håndværkere: Tag på inspirationstur i 20 eksklusive badmiljøer

Hvorfor ikke klæde kunderne på så godt som muligt, når de skal vælge afløb, fliser, armaturer og andet tilbehør til deres nye badeværelse?
csm_Village-Bolig-og-Bad_Messing_1600x1000._8dd5b5f16d (1)

Unidrain inviterer sammen med Flisekompagniet, Dansani og Grohe VVS-installatører og deres kunder ind i Village Bad & Bolig – et showroom i Vejle med 20 eksklusive badmiljøer. Her finder man fliser fra Flisekompagniet, Møbler fra Dansani, armaturer fra Grohe og afløb samt tilbehør fra Unidrain.

Inspiration kombineret med fleksibilitet og tilgængelighed er overskriften for det ubemandede showroom, som man kan besøge alle ugens dage og døgnets 24 timer.

– Hos Unidrain er vi hele tiden fokuseret på at optimere byggeprocessen, som ofte er ganske omfattende og hvor mange beslutninger skal træffes. Ind imellem rammer udfordringer, der kan have betydning for tidsfrister og budgetter. Det er udfordringer, vi blandt andet kan imødekomme ved at give VVS-installatører og deres kunder muligheden for at se og udvælge produkter præcis, når det passer dem, siger Carsten Brandt, der er konsulent hos Unidrain.


Et showroom for alle

Showroomets udstilling af VVS-produkter er tilgængelig for alle, men Carsten Brandt og Unidrain så gerne, at flere håndværkere tog turen forbi showroomet.

Han opfordrer særligt VVS-installatører i området i og omkring Vejle at tage forbi showroomet – både med og uden kunder.

– Vi møder ofte slutbrugeren derude, men udstillingen byder på inspirationsmaterialer og -produkter også for vores håndværkere. Det er en generel udfordring i VVS-branchen, at flere og flere fysiske badbutikker lukker. Vi oplever, at der bliver færre kontaktpunkter til kunden, slutter Carsten Brandt.

Village Bad & Bolig slog dørene op sidste sommer og ligger på Solgave Allé i Vejle. I løbet af efteråret kan kunder på Sjælland se frem til, at endnu et Unidrain-showroom åbner i Hillerød.

Village Bad & Bolig er altid ubemandet, så adgangen til showroomet foregår ved hjælp af en QR-kode, som scannes ved indgangen. På hjemmesiden findes en udførlig guide til, hvordan du får adgang.

Udstillingen i Village Bad & Bolig bliver løbende opdateret med nyeste produkter.

Pressekontakt

Kim Maretti, Marketing Manager
[email protected]
+45 3910 1010

Del med dit netværk